Xerox Phaser 3320 Laserprinter

Met de Xerox Phaser 3320 doe je meer voor minder. Deze zwartwitprinter bespaart veel papier door automatisch dubbelzijdig te printen. De machine is standaard uitgerust met een tonercartridge die 5.0001 prints kan maken en omdat je in een optionele tweede papierlade nog 520 vellen kunt plaatsen, kun je langer blijven printer zonder onderbrekingen. Dankzij zijn kleine afmetingen vindt deze compacte printer gemakkelijk een plekje in jouw werkomgeving en omdat hij standaard is voorzien van een ingebouwde wifi-aansluiting kun je hem neerzetten waar je hem nodig hebt.

brochure contactformulier

Xerox Phaser 3320 Laserprinter Xtandit

Offerte aanvragen

Heb je gevonden wat je zoekt? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.

Vraag offerte aan
Xerox Phaser 3320 Laserprinter Xtandit

De Xerox Phaser 3320 Laserprinter

Ben je op zoek naar een compacte, productieve printer die goede kwaliteit levert? De Xerox Phaser 3320 print tot 35 pagina’s per minuut. De eerste pagina ligt al in minder dan 6,5 seconde klaar. Deze duurzame zwartwitprinter is ontworpen voor hoge prestaties, hij drukt documenten scherp af met een beeldkwaliteit van maximaal 1200 x 1200 dpi. Een ideale printer voor kleinere teams maar ook inzetbaar als personal printer.

Goed beveiligd

De Xerox Phaser 3320 is voorzien van de nieuwste beveiligingsfuncties, waaronder IPsec, SNMPv3, IP-filtering en beveiligd printen.

Zuinig en efficiënt

De grote printcartridges die voor deze zwartwitprinter verkrijgbaar zijn verlagen de total cost of ownership en hoeven niet vaak vervangen te worden.

Eenvoudig beheer

Gebruik Xerox CentreWare IS om de machine eenvoudig op afstand te beheren, direct vanaf de browser van je computer.

Printfuncties

Automatisch dubbelzijdig, Boekjes printen, Sorteren, Pagina's met afwijkende afmetingen, Earth Smart, Aanpassen aan pagina, N-up (meerdere pagina's op één vel), Posters printen, Verschalen, Tonerbesparingmodus, Watermerken”.

Wat mij aansprak was de professionaliteit die jullie uitstralen. Ik had een heel plezierig gevoel bij de introductie van jullie bedrijf en jullie manier van werken.

MARGRIET BROEKMAN
DIRECTEUR DE RODE WINKEL

Specificaties van de Xerox Phaser 3320 Laserprinter

Printsnelheid

Tot 35 pagina’s per minuut

Processorsnelheid

600 MHz

Printgeheugen

128 MB / 384 MB

Aanbevolen maandelijkse afdrukvolume

Tot 6.000 pagina's

Wat kunnen we voor je doen?

Heb je vragen over de werking van de Xerox Phaser 3320? Wil je de printer een keer in actie zien om te kijken of hij bij jouw organisatie past? Neem dan contact op met onze experts.

Neem contact met ons op
xtandit expert panel 6