Xerox Phaser 3260

Met de Xerox Phaser 3260 in huis besteed je minder tijd aan de machine en meer tijd aan je bedrijf.

Deze razendsnelle zwartwitprinter is eenvoudig en zuinig in gebruik. Daarnaast print deze machine standaard automatisch dubbelzijdig, dat bespaart niet alleen tijd maar ook papier. Dankzij zijn stille werking, ingebouwde draadloze netwerk en compacte design kun je deze machine bovendien neerzetten waar je wilt.

brochure contactformulier

Xerox Phaser 3260 Xtandit

Offerte aanvragen

Heb je gevonden wat je zoekt? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

De Xerox Phaser 3260 Laserprinter

Een compacte maar zeer krachtige printer, dat is de Xerox Phaser 3260 laserprinter. Deze zwartwitprinter stelt je in staat om je productiviteit te verhogen, efficiënter te zijn, processen te stroomlijnen en kosten te beheersen. Met zijn snelle, automatisch dubbelzijdige printfunctie drukt hij scherpe, heldere tekst en afbeeldingen af. De monochrome laserprinter is budgetvriendelijk en betrouwbaar. Je kunt hem als enkele gebruiker of als klein team gebruiken, hij is ontworpen om beiden optimaal te ondersteunen.

Download de brochure

Split Supplies

Je haalt het uiterste uit elke printcartridge van de Xerox Phaser 3260 door alleen te vervangen wat je verbruikt met Split Supplies.

Bespaar elektriciteit

Je hoeft nog minder te besteden aan elektriciteit en verbruiksartikelen dankzij de energie- en tonerbesparende modi en de Earth Smart printerdriver.

Snel en accuraat

Het standaard 256 MB geheugen en de 600 MHz processor van deze printer zorgen ervoor dat alle opdrachten snel en accuraat worden geprint, ook als ze veel afbeeldingen bevatten.

Visuele impact

De Xerox Phaser 3260 print met 4800 x 600 dpi verbeterde beeldkwaliteit. Dat zorgt samen met PCL-en PostScript-emulaties voor consistente en duidelijke tekst en scherpe afbeeldingen.

Wi-Fi Direct

Zelfs als je niet over een bestaand draadloos netwerk beschikt, kunnen mobiele telefoons, tablets en laptops een beveiligde verbinding maken rechtstreeks op de printer. Je maakt eenvoudig en snel verbinding met je wifinetwerk met de Xerox Easy Wireless Setup.

Media opties

Met deze zwartwitprinter kun je afdrukken maken op afwijkende formaten en een breed scala aan media, van transparanten en stevig papier tot enveloppen en briefkaarten.

Het begon met de installatie van XDA, een tool dat in kaart brengt wat de printers doen.

NIEK VERWEY
NIEK VERWEY

Specificaties van Xerox Phaser 3260 Laserprinter

Processorsnelheid

600 MHz

Printergeheugen

256 MB standaard

Minimale printresolutie

600 x 600 dpi (tot 4800 x 600 verbeterde beeldkwaliteit)

Aansluitingen

10/100BaseT Ethernet, High-Speed USB 2.0, Wi-Fi b/g/n

Wat kunnen we voor je doen?

Vragen? Onze experts vertellen je graag mee over de werking van de Xerox Phaser 3260. Ben je benieuwd of deze zwartwitprinter bij jouw organisatie past of wil je de machine een keer in actie zien? Neem dan contact op met onze experts.

Neem contact met ons op
Experts Xtandit