Xerox Nuvera 314 productieprinter

Wil jij je onderneming laten groeien? Dat kan met de Xerox Nuvera 314. Dit digitale productiesysteem staat garant voor snelheid, efficiëntie, productiviteit en een uitzonderlijke afdrukkwaliteit. Met deze zwartwitprinter print je afdrukken met vloeiende verlopen, gestoken tekst en contrastrijke foto’s met scherpe lijnen. 

Download de brochure
Xerox Nuvera 314 Xtandit

Offerte aanvragen

Heb je gevonden wat je zoekt? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

Functies van de Xerox Nuvera 314 productieprinter

De Xerox Nuvera 314 is eenvoudig in gebruik en verwerkt je opdrachten snel. Dankzij de tandemconfiguratie kan deze printer tot 314 dubbelzijdige pagina’s van A4-formaat per minuut afdrukken. Hij kan verschillende afdrukformaten probleemloos verwerken dankzij de rechte papierbaan die in de machine geïntegreerd is.

Hoge afdrukkwaliteit

De Xerox Nuvera 314 is gebaseerd op de EA-toner die uit zeer kleine deeltjes met een kleine doorsnede bestaat. Met een resolutie van 4800 x 600 dpi en een lijnraster tot 156 lpi levert deze zwartwitprinter afdrukkwaliteit van offsetniveau.

Snelle afdruk- en afwerksnelheden

Dit digitale productiesysteem kan opdrachten snel en efficiënt verwerken dankzij de geavanceerde dual-core processor en de parallelle Raster Image Processing (RIP).

Langer en vaker beschikbaar

De Xerox Nuvera 314 biedt Pass Through Programming. Dat geeft je de mogelijkheid om het systeem door te laten gaan met afdrukken terwijl de service-engineer onderweg naar jou is. Dat betekent dat het systeem vaker en langer beschikbaar is.

Rechte stapels

De antikrulwalsmodule van deze printer zorgt dat de uitvoer altijd vlak is, in wat voor omgeving je ook bent. Daardoor zijn de stapels altijd recht en dat resulteert in een betrouwbare nabewerking verderop in de productielijn.

Maximale productietijd

Het is niet nodig om continu bij het drukproces aanwezig te zijn. Toner en ontwikkelaar zijn op gecombineerd in één container, zodat het minder vaak nodig is om de toner te vervangen. Met elke tonercontainer maak je gemiddeld 210.000 afdrukken. Daarnaast is elk Xerox Nuvera-systeem uitgerust met een tonerreservoir waarin zich voldoende toner bevindt voor nog eens 2.500 afdrukken.

Snelle processor

Het hart van de aandrijfkracht van de Xerox Nuvera 314 wordt gevormd door de dual-core processor van de Xerox FreeFlow Print Server. Deze processor zorgt dat zelfs de meest complexe opdrachten met hoge RIP-snelheden kunnen worden verwerkt. De printserver leidt iedere opdracht automatisch naar de juiste RIP, zodat deze zo efficiënt mogelijk kan worden geproduceerd.

Veelzijdigheid

De Xerox Nuvera 314 biedt een breed scala aan afdrukmaterialen. Conversie vooraf is niet nodig want dit digitale productiesysteem accepteert veel voorkomende datastromen in hun native formaat.

Schone omgeving

De Cyclone-reinigingstechnologie zorgt dat losse tonerdeeltjes, papierstof en papierdeeltjes automatisch verwijderd worden. Zo ontstaat er een schone omgeving voor consistent scherpe tekst, afbeeldingen en foto's.

Specificaties van de Xerox Nuvera 314

Functionaliteit

Productie-afdrukken en afwerking

Afdrukvolume

Tot 4.000.000 afdrukken per maand

Printsnelheid

314 2-zijdige afdrukken per minuut bij afdrukmateriaal van 8,5 x 11 inch

Resolutie

Afdrukken: 4800 x 600 dpi

RIP: 1200 x 1200 dpi

Rasterlineaturen

85, 106, 125, 134, of 156 lpi

Standaard papiercapaciteit

3200 of 5800 vellen per module

Papiersoorten

Gecoat: glanzend, zijdeglans, mat

Ongecoat: boek, tekst, bankpost, omslag, bristol, index, offset

Speciaal: zelf kopiërend, tabbladen, enveloppen, niet-scheurend, voorbedrukte offset-formulieren

Minimum mediaformaten

140 x 203 mm

Maximum mediaformaten

320 x 470 mm

Minimum papiergewicht

Gecoat: 90 g/m² tekst (60 lb)

Ongecoat: 56 g/m² tekst (16 lb)

Maximum papiergewicht

Gecoat: 250 g/m² omslag (90 lb)

Ongecoat: 250 g/m² omslag (90 lb)

Netwerkinterfaces

Ethernet interface (10/100BaseT; 1 GB), IBM Bus and Tag (optional)

CPU

3 GHz Dual Core Processor met 2 GB geheugen

Geheugen

4 GB

Vaste schijf

160 GB SATA

Optionele tweede harde schijf: 1 TB SATA

Help mij kiezen

De printer kiezen die precies bij jouw organisatie past, is nog niet zo eenvoudig. Het aanbod van machines is groot, en de onderlinge verschillen ook. Wij weten precies waar je op moet letten bij het kiezen van de juiste printer. We helpen je dan ook graag bij het vergelijken van de verschillende machines en het kiezen van de printer die het beste bij de behoefte van jouw organisatie past.

Help mij kiezen