Functies van de Xerox Nuvera 288 productieprinter

De Xerox Nuvera 288 is eenvoudig in gebruik en verwerkt je opdrachten snel. Dankzij de tandemconfiguratie kan deze printer tot 288 dubbelzijdige pagina’s van A4-formaat per minuut afdrukken. Hij kan verschillende afdrukformaten probleemloos verwerken dankzij de rechte papierbaan die in de machine geïntegreerd is.

Download de brochure
Xerox Nuvera 200 Productieprinter

De Xerox Nuvera 288 productieprinter

Wil jij je onderneming laten groeien? Dat kan met de Xerox Nuvera 288. Dit digitale productiesysteem staat garant voor snelheid, efficiëntie, productiviteit en een uitzonderlijke afdrukkwaliteit. Met deze zwartwitprinter print je afdrukken met vloeiende verlopen, gestoken tekst en contrastrijke foto’s met scherpe lijnen.

Hoge afdrukkwaliteit

De Xerox Nuvera 288 productieprinter is gebaseerd op de EA-toner die uit zeer kleine deeltjes met een kleine doorsnede bestaat. Met een resolutie van 4800 x 600 dpi en een lijnraster tot 156 lpi levert deze zwartwitprinter afdrukkwaliteit van offsetniveau.

Snelle afdruk- en afwerksnelheden

Dit digitale productiesysteem kan opdrachten snel en efficiënt verwerken dankzij de geavanceerde dual-core processor en de parallelle Raster Image Processing (RIP).

Langer en vaker beschikbaar

De Xerox Nuvera 288 productieprinter biedt Pass Through Programming. Dat geeft je de mogelijkheid om het systeem door te laten gaan met afdrukken terwijl de service-engineer onderweg naar jou is. Dat betekent dat het systeem vaker en langer beschikbaar is.

Rechte stapels

De antikrulwalsmodule van deze printer zorgt dat de uitvoer altijd vlak is, in wat voor omgeving je ook bent. Daardoor zijn de stapels altijd recht en dat resulteert in een betrouwbare nabewerking verderop in de productielijn.

Maximale productietijd

Het is niet nodig om continu bij het drukproces aanwezig te zijn. Toner en ontwikkelaar zijn op gecombineerd in één container, zodat het minder vaak nodig is om de toner te vervangen. Met elke tonercontainer maak je gemiddeld 210.000 afdrukken. Daarnaast is elk Xerox Nuvera-systeem uitgerust met een tonerreservoir waarin zich voldoende toner bevindt voor nog eens 2.500 afdrukken.

Snelle processor

Het hart van de aandrijfkracht van de Xerox Nuvera 288 wordt gevormd door de dual-core processor van de Xerox FreeFlow Print Server. Deze processor zorgt dat zelfs de meest complexe opdrachten met hoge RIP-snelheden kunnen worden verwerkt. De printserver leidt iedere opdracht automatisch naar de juiste RIP, zodat deze zo efficiënt mogelijk kan worden geproduceerd.

Veelzijdigheid

De Xerox Nuvera 288 biedt een breed scala aan afdrukmaterialen. Conversie vooraf is niet nodig want dit digitale productiesysteem accepteert veel voorkomende datastromen in hun native formaat.

Schone omgeving

De Cyclone-reinigingstechnologie zorgt dat losse tonerdeeltjes, papierstof en papierdeeltjes automatisch verwijderd worden. Zo ontstaat er een schone omgeving voor consistent scherpe tekst, afbeeldingen en foto's.

Specificaties van de Xerox Nuvera 288

Afdruksnelheid

288 2-zijdige afdrukken per minuut bij afdrukmateriaal van 8,5 x 11 inch.

Aanbevolen maandelijkse afdrukvolume

3.000.000 afdrukken per maand

Duty Cycle

tot 7.800.000 per maand

Resolutie

Afdrukken: 4800 x 600 dpi
RIP: 1200 x 1200 dpi

Geheugen

4GB

De Xerox Nuvera 288 heeft diverse specificaties.

Meer weten? Vraag een offerte aan voor de exacte specificaties per variant.

Vraag offerte aan
Xerox Nuvera 200 Productieprinter