Functies van de Xerox Nuvera 157 productieprinter

Je kunt het modulaire systeem van de Xerox Nuvera 157 helemaal zelf inrichten van invoer tot afwerking. Zo kun je kiezen uit meerdere inlegmodules voor losse vellen en heb je keuze uit twee invoegmodules voor het afdrukken van gekleurde omslagen, insteekvellen en/of speciaal afdrukmateriaal. Ook een geïntegreerde ingebouwde scanner behoort tot de mogelijkheden. Het Xerox Nuvera Flexible Speed Programme maakt het mogelijk om de machine tijdelijk te upgraden en de snelheid van het systeem aan te passen aan jouw behoefte en er is keuze uit een breed scala aan professionele inline en offline nabewerkingsopties.

Download de brochure
Xerox Nuvera 100 Productieprinter Xtandit

Offerte aanvragen

Heb je gevonden wat je zoekt? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

De Xerox Nuvera 157   

Wil je een goede indruk achterlaten bij je lezers? Deze productieprinter biedt alle mogelijkheden om drukwerk op een professionele manier te verwerken. In één minuut maak je met deze printer tot 157 zwartwit-afdrukken van offset kwaliteit.

EA Toner

De Xerox Nuvera 157 maakt gebruik van milieuvriendelijke EA (Emulsion Aggregation) toner. Deze uit kleine deeltjes bestaande toner zorgt dat dunne lijnen met een hoog detailniveau geprint kunnen worden en dat de printer gestoken tekst, halftonen en diepzwarte volvlakken produceert. Afgedrukte pagina’s hebben een zacht, offset-achtig, mat uiterlijk. Ook fijn: met dit productiesysteem maak je grote oplagen zonder tussenkomst van een operator, toner of ontwikkelaar hoeft namelijk niet snel meer vervangen te worden dankzij de grote toner voorraad. Met één container kunnen gemiddeld 210.000 afdrukken gemaakt worden en je kunt eventueel zelfs een tweede tonercontainer toevoegen.

Antikrulwalsmodule

De afdrukkwaliteit van deze printer is hoog dankzij de vlakke vellen papier die door de slanke, geautomatiseerde antikrulwalsmodule van Xerox worden afgeleverd. Daardoor verloopt het drukproces probleemloos en worden er optimale stapels gevormd, wat de prestaties van de nabewerking verderop in het productieproces ten goede komt.

Veelzijdige papiersoorten

De Xerox Nuvera 157 werkt in combinatie met de papierbibliotheek en past zich automatisch aan de kenmerken van het gebruikte papier aan. Met deze zwartwitprinter verwerk je ook veeleisende applicaties. De afdrukkwaliteit is hoog op gecoat en ongecoat papier, waaronder binding, bristol, omslag, index, offset, kringlooppapier, transparanten, zelf kopiërend papier, etiketten, tabbladen en voorbedrukte formulieren. Zelfs gecoat papier van extra groot formaat is een optie bij dit productiesysteem.

TELER-registratie

Met de TELER-registratie (Translating Electronic Registration) van Xerox wordt de positie van ieder vel nauwkeurig gecontroleerd ten opzichte van het beeld op de afdrukband en de snelheid waarmee ieder vel door de papierbaan wordt verplaatst. Daardoor bevindt ieder vel zich exact op de juiste positie om het latente beeld te ontvangen.

Directe communicatie met service

Als er onderhoud nodig is melden intelligente systemen dat direct zodat de klantenservice-engineer bij zijn bezoek de juiste onderdelen al bij zich heeft. Daardoor worden productievertragingen zoveel mogelijk vermeden en blijft het systeem optimaal beschikbaar.

Schone omgeving

De Cyclone-reinigingstechnologie zorgt dat losse tonerdeeltjes, papierstof en papierdeeltjes automatisch verwijderd worden. Zo ontstaat er een schone omgeving voor consistent scherpe tekst, afbeeldingen en foto's.

Specificaties van de Xerox Nuvera 157

Functionaliteit

Productie-afdrukken, opnieuw afdrukken, kopiëren, scannen en afwerken

Afdrukvolume

Tot 2.200.000 afdrukken per maand

Printsnelheid

8,5 x 11 inch papier: 120, 144 of 157 ipm

11 x 17 inch papier: 72 of 78 ipm

Scansnelheid

Geïntegreerde scanner: 120 ipm (een- en tweezijdige originelen)

Resolutie

Afdrukken: 4800 x 600 dpi

RIP: 1200 x 1200 dpi

Scannen: 600 x 600 dpi

Scannen naar bestand: 300, 400, 600, 1200 dpi

Rasterlineaturen

85, 106, 125, 134, of 156 lp

Standaard papiercapaciteit

3200 of 5800 vellen per module

Maximale papiercapaciteit

17.400 vellen

Minimum mediaformaten

140 x 203 mm (invoermodule met vier laden)

182 x 203 mm (invoermodule met twee laden)

Papiersoorten

Gecoat: glanzend, zijdeglans, mat

Ongecoat: boek, tekst, bankpost, omslag, bristol, index, offset

Speciaal: zelf kopiërend, tabbladen, enveloppen, niet-scheurend, voorbedrukte offset-formulieren

Maximum mediaformaten

320 x 470 mm

Papiergewicht

52 gsm  tot 200 gsm

Netwerkinterfaces

Ethernet interface (10/100BaseT; 1 GB), IBM Bus and Tag (optional)

Geheugen

2 GB

Vaste schijf

160 GB SATA

Optionele tweede harde schijf: 1 TB SATA

Xerox Nuvera Productivity Plus (XPP)

Xerox Nuvera Productivity Plus (XPP) is een vernieuwend, klantgericht onderhoudsprogramma waarmee je gemakkelijk kunt zien wanneer verbruiksartikelen aan vervanging toe zijn. Dat kun je vervolgens zelf doen. Een reeks wizards biedt stapsgewijze instructies voor het vervangen van basisonderdelen. Productiviteit en afdrukvolumes gaan omhoog, terwijl je de afdrukkwaliteit onder controle houdt. De gebruikersinterventie is minimaal. Er zijn twee programma-opties beschikbaar: XPP Basic en XPP Advanced.

Help mij kiezen

De printer kiezen die precies bij jouw organisatie past, is nog niet zo eenvoudig. Het aanbod van machines is groot, en de onderlinge verschillen ook. Wij weten precies waar je op moet letten bij het kiezen van de juiste printer. We helpen je dan ook graag bij het vergelijken van de verschillende machines en het kiezen van de printer die het beste bij de behoefte van jouw organisatie past.

Help mij kiezen
expert analisten1