Xerox Nuvera 120 EA

Volledig aan te passen aan de behoeften van de organisatie, professionele afdrukken en een goed rendement op de investering: dat is de Xerox Nuvera 120 EA. Deze productieprinter kan tot wel 120 pagina’s per minuut afdrukken. De 120 EA produceert professionele zwartwit afdrukken. Doordat de Xerox Nuvera 120 EA modulair is opgebouwd, kun je het systeem helemaal naar wens inrichten. Van invoer tot afwerking, jij bepaalt wat je nodig hebt.

brochure contactformulier

Xerox Nuvera 120 EA

Functies van de Xerox Nuvera 120 EA

Zelf modules kiezen

Om de Xerox Nuvera 120 EA perfect aan te laten sluiten bij de behoeften van de organisatie, kun je zelf kiezen uit welke modules je de machine op laat bouwen. Zo kun je voor scannen kiezen uit verschillende opties, maar ook zelf kiezen welke invoercapaciteit je nodig hebt. Daarnaast bepaal je zelf welke beeld-, verwerkings-, invoeg-, en nabewerkingsopties je wilt gebruiken.

Houd vellen op de juiste plaats

De TELER (Translating Electronic Registration) registratie van Xerox zorgt ervoor dat de positie van ieder vel nauwkeurig gecontroleerd wordt ten opzichte van het beeld op de afdrukband en de snelheid waarmee het vel door de papierbaan wordt verplaatst.

Innovatieve EA-toner

De EA-toner is een speciale toner die ervoor zorgt dat het systeem in staat is hoge kwaliteit afdrukken te produceren. Daarnaast is deze toner ook nog eens milieuvriendelijk.

Tijd besparen

De Xerox Nuvera 120 EA is zo ontworpen dat gebruikers veel tijd besparen. Zo zijn de toner en de ontwikkelaar gecombineerd en hoeven pas na circa 210.000 afdrukken vervangen te worden. De tonercontainer kan zelfs tijdens het drukproces vervangen worden.

Speciale media

Deze machine kan veel verschillende mediasoorten aan. Denk bijvoorbeeld aan gecoat en ongecoat papier, waaronder binding, bristol, omslag, index, offset, kringlooppapier, transparanten, zelf kopiërend papier, etiketten, tabbladen en voorbedrukte formulieren.

Help mij kiezen

De printer kiezen die precies bij jouw organisatie past, is nog niet zo eenvoudig. Het aanbod van machines is groot, en de onderlinge verschillen ook. Wij weten precies waar je op moet letten bij het kiezen van de juiste printer. We helpen je dan ook graag bij het vergelijken van de verschillende machines en het kiezen van de printer die het beste bij de behoefte van jouw organisatie past.

Help mij kiezen

Specificaties van de Xerox Nuvera 120 EA

Functionaliteit

Productie-afdrukken, opnieuw afdrukken, kopiëren, scannen en afwerken

Printsnelheid

Tot maximaal 120 ppm

Scansnelheid

120 ipm

Resolutie

Afdrukken: 4800 x 600 dpi

RIP: 1200 x 1200 dpi

Scannen: 600 x 600 dpi

Scannen naar bestand: 300, 400, 600, 1200 dpi

Standaard papiercapaciteit

3.200 vellen per module

Maximale papiercapaciteit

17.400 vel

Papier afmetingen

Minimum: 140 x 203 mm

Maximum: 320 x 470 mm

Papier gewicht

Minimum: 52 g/m2

Maximum: 200 g/m2

Rasterlineaturen

85, 106, 125, 134, of 156 lpi

Offerte aanvragen

Heb je gevonden wat je zoekt? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.

Vraag offerte aan
Xerox Nuvera 120 EA Xtandit