Xerox iGen 5 Pers

Nu de grafische wereld sneller dan ooit veranderd, wil je als organisatie niet jarenlang vast zitten aan één apparaat. Wellicht heb je over een jaar behoefte aan meer, of juist minder capaciteit. Daarom biedt Xtandit de Xerox iGen 5 pers. In de iGen 5 pers zijn alle elementen van de iGen reeks gebundeld tot één configureerbaar platform. Zo kun je de pers altijd aanpassen aan de behoeften van je organisatie. Denk bijvoorbeeld aan de snelheid, het aantal kleuren, de invoer en de afwerking.

brochure contactformulier

Xerox iGen 5 Pers Xtandit

Functies van de Xerox iGen 5 Pers

Transportsysteem zonder grijpmechanisme

De iGen 5 pers zit boordevol nieuwe technologie. Zo heeft het transportsysteem geen grijpmechanisme. Het voordeel hiervan is dat er tot binnen 1 mm van de rand kan worden afgedrukt.

Matt Dry Ink

Om de kansen binnen de fotomarkt aan te kunnen grijpen, biedt de iGen 5 pers Matt Dry Ink: een toner met een speciale samenstelling die zorgt voor optimale grijstinten. Dit is met name een voordeel wanneer de opdracht op een matte finish vraagt, vooral op ongecoat of zijden afdrukmateriaal.

Geïntegreerde fotospectraalmeter

In de papierbaan van de iGen 5 is een fotospectraalmeter in het kleurbeheerprogramma geïntegreerd. De operator krijgt een melding als de machine klaar is om de beste kwaliteit af te drukken. Een aantal belangrijke aspecten worden geautomatiseerd. Denk bijvoorbeeld aan geavanceerde kleurprofilering en kalibratie van steunkleuren.

Speciale mediamaterialen

Deze t printer is geschikt voor het afdrukken van gecoate en ongecoate afdrukmaterialen, en is ook geschikt voor gerecycled papier, geperforeerd papier, tabbladen, transparante materialen, verschillende etiketten, synthetische materialen, DocuCard, Never Tear, DuraPaper, UltraMagnet en DocuMagnet.

Help mij kiezen

De printer kiezen die precies bij jouw organisatie past, is nog niet zo eenvoudig. Het aanbod van machines is groot, en de onderlinge verschillen ook. Wij weten precies waar je op moet letten bij het kiezen van de juiste printer. We helpen je dan ook graag bij het vergelijken van de verschillende machines en het kiezen van de printer die het beste bij de behoefte van jouw organisatie past.

Help mij kiezen

Specificaties van de Xerox iGen 5 Pers

Printsnelheid

Tot maximaal 150 ppm

Printkwaliteit

Tot 2400 x 2400 dpi

Standaard papiercapaciteit

30.000 vel

Maximale papiercapaciteit

80.000 vel

 

Papier afmetingen

Minimum: 178 x 178 mm

Maximum: 364 x 660 mm

Papier gewicht

Minimum: 60 g/m2

Maximum: 350 g/m2

Kleurentechnologie

CMYK plus optioneel oranje, groen, blauw of doorzichtig

Afdrukengine

Xerografisch CMYK+ tonerdruksysteem

Rasterlineaturen

160 lpi, 180 lpi, 210 lpi, 250 lpi

Offerte aanvragen

Heb je gevonden wat je zoekt? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.

Vraag offerte aan
overzicht_productieprinters_igen 5