Xerox iGen 4 Diamond Edition digitale persen

Een digitale kleurenpers die een enorme productie kan draaien én betrouwbaar is: dat is de Xerox iGen 4 Diamond Edition. De iGen 4 Diamond helpt organisaties om sneller en slimmer te werken, en tegelijkertijd afdrukken van hoge kwaliteit af te leveren. Zo kunnen organisaties steeds meer automatiseren en zijn er minder interventies nodig.

brochure contactformulier

Xerox iGen 4 Diamond Edition digitale persen Xtandit

Functies van de Xerox iGen 4 Diamond Edition

Transportsysteem zonder grijpmechanisme

De iGen 4 pers zit boordevol nieuwe technologie. Zo heeft het transportsysteem geen grijpmechanisme. Het voordeel hiervan is dat er tot binnen 1 mm van de rand kan worden afgedrukt.

Matte toner

Om de kansen binnen de fotomarkt aan te kunnen grijpen, biedt de iGen 4 Diamond Edition een matte toner: een toner met een speciale samenstelling die zorgt voor optimale grijstinten. Dit is met name een voordeel wanneer de opdracht op een matte finish vraagt, vooral op ongecoat of zijden afdrukmateriaal.

Geïntegreerde fotospectraalmeter

In de papierbaan van de iGen 4 is een fotospectraalmeter in het kleurbeheerprogramma geïntegreerd. De operator krijgt een melding als de machine klaar is om de beste kwaliteit af te drukken. Een aantal belangrijke aspecten worden geautomatiseerd. Denk bijvoorbeeld aan geavanceerde kleurprofilering en kalibratie van steunkleuren.

Speciale mediamaterialen

Deze printer is geschikt voor het afdrukken van gecoate en ongecoate afdrukmaterialen, en is ook geschikt voor gerecycled papier, geperforeerd papier, tabbladen, transparante materialen, verschillende etiketten, synthetische materialen, DocuCard, Never Tear, DuraPaper, UltraMagnet en DocuMagnet.

Specificaties van de Xerox iGen 4 Diamond Edition

Duty cylce

200.000 tot 3.750.000 pagina’s per maand

Printsnelheid

Tot maximaal 6.600 A4-vellen per uur

Printkwaliteit

Tot 600 x 4800 dpi

Standaard papiercapaciteit

30.000 vel

Maximale papiercapaciteit

80.000 vel

Papier afmetingen

Minimum: 178 x 178 mm

Maximum: 364 x 660 mm

Papier gewicht

Minimum: 60 g/m2

Maximum: 350 g/m2

Afdrukengine

Xerografie van digitale kleurenpers (Digital Colour Press Xerography)

Rasterlineaturen

150, 175, 200, 300 lpi, alle met gebruikmaking van 256 grijstinten

Help mij kiezen

De printer kiezen die precies bij jouw organisatie past, is nog niet zo eenvoudig. Het aanbod van machines is groot, en de onderlinge verschillen ook. Wij weten precies waar je op moet letten bij het kiezen van de juiste printer. We helpen je dan ook graag bij het vergelijken van de verschillende machines en het kiezen van de printer die het beste bij de behoefte van jouw organisatie past.

Help mij kiezen

Offerte aanvragen

Heb je gevonden wat je zoekt? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.

Vraag offerte aan
Xerox iGen 4 Diamond Edition Xtandit