Xerox iGen 150 pers

Constante, professionele kleuren produceren, óf een hoge productiviteit. Bij de aanschaf van een nieuwe machine was dit in het verleden eigenlijk altijd een keuze. Maar, de technologische ontwikkelingen zijn snel gegaan de afgelopen jaren. Het resultaat: de Xerox iGen 150 pers. Deze machine produceert kleuren van uitstekende kwaliteit en kan probleemloos zo’n 3,7 miljoen afdrukken per maand aan.

brochure contactformulier

Xerox iGen 150 pers

Functies van de Xerox iGen 150 pers

Transportsysteem zonder grijpmechanisme

De iGen 150 pers zit boordevol nieuwe technologie. Zo heeft het transportsysteem geen grijpmechanisme. Het voordeel hiervan is dat er tot binnen 1 mm van de rand kan worden afgedrukt.

Matte toner

Om de kansen binnen de fotomarkt aan te kunnen grijpen, biedt de iGen 150 pers een matte toner: een toner met een speciale samenstelling die zorgt voor optimale grijstinten. Dit is met name een voordeel wanneer de opdracht op een matte finish vraagt, vooral op ongecoat of zijden afdrukmateriaal.

Geïntegreerde fotospectraalmeter

In de papierbaan van de iGen 150 is een fotospectraalmeter in het kleurbeheerprogramma geïntegreerd. De operator krijgt een melding als de machine klaar is om de beste kwaliteit af te drukken. Een aantal belangrijke aspecten worden geautomatiseerd. Denk bijvoorbeeld aan geavanceerde kleurprofilering en kalibratie van steunkleuren.

Speciale mediamaterialen

Deze printer is geschikt voor het afdrukken van gecoate en ongecoate afdrukmaterialen, en is ook geschikt voor gerecycled papier, geperforeerd papier, tabbladen, transparante materialen, verschillende etiketten, synthetische materialen, DocuCard, Never Tear, DuraPaper, UltraMagnet en DocuMagnet.

Specificaties van de Xerox iGen 150 pers

Printsnelheid

Tot maximaal 8.250 A4-vellen per uur

Printkwaliteit

Tot 2400 x 2400 dpi

Standaard papiercapaciteit

30.000 vellen

Maximale papiercapaciteit

80.000 vellen

Papier afmetingen

Minimum: 178 x 178 mm

Maximum: 364 x 660 mm

Papier gewicht

Minimum: 60 g/m2

Maximum: 350 g/m2

Rasterlineaturen

160 lpi, 180 lpi, 210 lpi, 250 lpi

Afdrukengine

Xerografie van digitale kleurenpers (Digital Colour Press Xerography)

 

Help mij kiezen

De printer kiezen die precies bij jouw organisatie past, is nog niet zo eenvoudig. Het aanbod van machines is groot, en de onderlinge verschillen ook. Wij weten precies waar je op moet letten bij het kiezen van de juiste printer. We helpen je dan ook graag bij het vergelijken van de verschillende machines en het kiezen van de printer die het beste bij de behoefte van jouw organisatie past.

Help mij kiezen

Offerte aanvragen

Heb je gevonden wat je zoekt? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.

Vraag offerte aan
Xerox iGen 150 pers Xtandit