Xerox D136 Copier/ Printer

Deze zwartwit productieprinter is een werkpaard. Deze machine is uitermate geschikt om de kosten in de hand te houden en tegelijkertijd afdrukken van hoge kwaliteit te kunnen bieden aan klanten. De machine beschikt over geavanceerde afwerkmogelijkheden. Daarnaast is het mogelijk om geïntegreerde workflow oplossingen toe te voegen aan de machine, zodat het werk efficiënter verloopt.

brochure contactformulier

Xerox D136 CopierPrinter

Functies van de Xerox D136 Copier/ Printer

Eenvoudig in gebruik

De D136 is compact en daardoor makkelijk te installeren. Papier kan verwisseld worden terwijl de machine in gebruik is. Ook worden papieren pagina’s snel omgezet in TIFF, JPEG-, en PDF-bestanden die je kunt opslaan in mappen of meteen naar een FTP-locatie of e-maillijst kunt sturen.

Xerox papier en speciale media

Om de beste resultaten te halen met deze machine, heeft Xerox een aantal soorten papier en speciale afdrukmaterialen ontwikkeld. Xerox heeft een brede selectie papiersoorten, en daarnaast materialen zoals Xerox DocuMagnets, raamstickers en vouwfoto’s met verschillende gewichten en formaten.

Afwerkingsmogelijkheden

De Xerox D136 biedt veel verschillende mogelijkheden op het gebied van afwerking. Denk bijvoorbeeld aan sorteren en sets maken, nieten, perforeren, katernen, vouwen, Z-vouw, in drieën vouwen, A3 als Z vouwen, schoonsnijden aan lange zijden of de vierkante rugvouw.

Workflows optimaliseren

Om de hele printworkflow soepeler te laten verlopen, zijn er allerlei workflow oplossingen die compatibel zijn met de Xerox D136. Denk bijvoorbeeld aan Xerox FreeFlow oplossingen, en de oplossingen van XMPie.

Help mij kiezen

De printer kiezen die precies bij jouw organisatie past, is nog niet zo eenvoudig. Het aanbod van machines is groot, en de onderlinge verschillen ook. Wij weten precies waar je op moet letten bij het kiezen van de juiste printer. We helpen je dan ook graag bij het vergelijken van de verschillende machines en het kiezen van de printer die het beste bij de behoefte van jouw organisatie past.

Help mij kiezen
expert grafisch 2

Specificaties van de Xerox D136 Copier/ Printer

Functionaliteit

Afdrukken en kopiëren in zwartwit, scannen in kleur

Printsnelheid

Tot maximaal 136 ppm (A4)

Scansnelheid

200 ipm

Resolutie

Afdrukken: 2400 x 2400 dpi

RIP: 1200 x 1200 dpi

Scannen: 600 x 600 dpi

Standaard papiercapaciteit

4.050 vel

Maximale papiercapaciteit

8.050 vel

Papier afmetingen

Minimum: 102 x 152 mm

Maximum: 330 x 488 mm

Papier gewicht

Minimum: 52 g/m2

Maximum: 253 g/m2

Rasterlineaturen

150 lpi

Offerte aanvragen

Heb je gevonden wat je zoekt? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.

Vraag offerte aan
Xerox D136 Copier/ Printer Xtandit