Xerox ColorQube 8900

Deze multifuntionele printer is helaas niet meer leverbaar. Neem contact met ons op, als je op zoek bent naar een alternatief. 

contactformulier

Xerox ColorQube 8900 Multifunctionele printer Xtandit

Xerox ColorQube 8900 Multifunctionele printer

Ben je op zoek naar een multifunctionele A4 kleurenprinter waarbij je zelf de kleurkwaliteit bepaalt en waarbij je voor minder kleur ook minder betaalt? Met de Xerox ColorQube kun je kleur en kosten zelf in de hand houden.

De compacte Xerox ColorQube 8900 doet alle werk die je van een multifunctional mag verwachten: printen, kopiëren en scannen. Stuur bestanden met één druk op de knop naar een USB-stick, mobiele apparaten, een e-mailaccount of je netwerk. Ook maak eenvoudig doorzoekbare, beveiligde PDF’s. Dure en tijdrovende software- en middelware-uitbreidingen zijn niet nodig.

De Xerox ColorQube 8900 voor indrukwekkende kleurkwaliteit

De Xerox ColorQube 8900 is geen laserprinter, maar werkt met vaste inktpatronen. Bij het printen ontstaat een glad oppervlakte van inkt wat een superieure constante printkwaliteit en indrukkende kleuren oplevert.

Houd de kosten in control

Als je gebruik maakt van het flexibele prijsplan voor de QolorQube 8900 betaal je op basis van de hoeveelheid kleur op een pagina. De kosten voor kleurenprinten kunnen daardoor aanzienlijk omlaag.

Duurzaam in gebruik

Xerox vaste inkt is niet giftig en bevat 30% biologische grondstoffen uit recyclede materialen. Door gebruik van de vaste inkt-blokjes produceert de ColorQube 8900 tot 90% minder afval dan vergelijkbare lasersprinters. En print verantwoord , bijvoorbeeld door dubbelzijdig printen.

Vertrouwelijk informatie is veilig bij de ColorQube 8900

Dataveiligheid is een issue waar elke organisatie mee te maken heeft. De ColorQube 8900 kan PDF-bestanden met gevoelige informatie versleutelen en biedt volledige versleuteling van de harde schijf conform de 256-bits AES FIPS 140-2 standaard en Hard Drive Image Overwrite met voor totale verwijdering van alle gegevensfragmenten.

Groeit mee met je organisatie
De Xerox ColorQube 8900 kan eenvoudig worden uitgebreid bij groei van je onderneming of om te ondersteunen bij nieuwe bedrijfsactiviteiten. Denk aan extra laden voor verschillende papierkwaliteiten. Of aan een hogecapaciteitslade voor het printen van bulkhoeveelheden.

Apple AirPrint

Print e-mails, foto’s en belangrijke documenten direct vanaf je Apple iPhone of iPad, zonder eerst drivers te installeren of kabels aan te sluiten.

Xerox Mobile Print en meer….

Geen zorgen en gedoe meer rondom printen vanaf mobiele apparaten. Xerox heeft alles in huis om jouw organisatie te verzekeren van veilig en accuraat printen.

Converteer papieren documenten

Scan documenten om een doorzoekbare PDF te creëren (bestaande uit één of meerdere pagina’s). Ook maak je zelf PDF-A documenten volgens de ISO-normen. Archiveren, organiseren en zoeken wordt daarmee zeer eenvoudig.

Mopria gecertificeerd

Mopria certificatie vereenvoudigt mobiel printen vanaf tablets en smartphones naar printers, waaronder de Xerox ColorQube 8900.

De Xerox ColorQube familie biedt de meest milieuvriendelijke printoplossing

Lex Priem
Account Manager Xtandit

Specificatie van de Xerox ColorQube 8900 Multifunctionele kleurenprinter

Printsnelheid

Kleur: tot 44 pagina’s per minuut

Zwart-wit: tot 44 pagina’s per minuut

Duty cycle

Tot 120.000 afbeeldingen per maand

Maximale printresolutie

2400 x 2400 beeldkwaliteit

De Xerox ColorQube 8900 Multifunctionele kleurenprinter heeft diverse specificaties.

Meer weten? Vraag een offerte aan voor de exacte specificaties.

Vraag offerte aan
Xerox ColorQube 8900 Multifunctionele kleurenprinter Xtandit

Xerox ConnectKey

Deze zakelijke printer is standaard uitgerust met Xerox ConnectKey. Met Xerox ConnectKey kun je op een veilige manier processen vereenvoudigen, waar je ook bent. ConnectKey vormt de spil waardoor organisaties veiliger, sneller en slimmer kunnen werken.

  • Met ConnectKey kunt u mobiel printen
  • Documenten direct naar de cloud scannen via het touchscreen
  • Ingebouwde McAfee beveiliging
  • Eenvoudig apps installeren op de printer
Lees meer over Xerox Connectkey