Xerox VersaLink C405 multifunctionele kleurenprinter

Medewerkers willen altijd, vanaf iedere plaats en vanaf ieder device kunnen printen. De Xerox VersaLink C405 multifunctionele printer drukt razendsnel af in kleur en zwartwit, scant, kopieert, faxt en is eenvoudig te bedienen. Met de apps pas je de machine volledig aan op de behoeften in jouw organisatie. De Xerox VersaLink C405 multifunctionele kleurenprinter is de opvolger van het Xerox WorkCentre 6605.

Brochure Contactformulier

xerox versalink c405 png Xtandit

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen

Functies van de Xerox VersaLink C405 multifunctionele printer

Houd gegevens veilig

Alle printers uit de Xerox VersaLink serie beschikken over verschillende geavanceerde beveiligingsfuncties. Denk bijvoorbeeld aan beveiligd afdrukken, maar ook aan kaartauthenticatie voor toegangscontrole.

Single Pass dubbelzijdige automatische originelendoorvoer (DADF) voor 50 vel

Deze machine biedt automatische dubbelzijdige origineleninvoer voor kopieer-, scan- en faxopdrachten.

Net zo eenvoudig als een smartphone

Het installeren van de Xerox VersaLink C405multifunctionele printer is een peulenschil, waar de IT-afdeling niet aan te pas hoeft te komen. De machine beschikt over een intuïtief 5-inch touchscreen in kleur, dat net zo eenvoudig werkt als een smartphone. Door apps te installeren op de machine kun je de printer nog beter laten aansluiten op de behoeften van jouw organisatie. Natuurlijk zijn de belangrijkste apps al voor je geïnstalleerd.

Mobiel printen is de nieuwe norm

De tijd dat we alle printopdrachten vanaf onze desktop verstuurden is al lang voorbij. De Xerox VersaLink beschikt daarom vanzelfsprekend over een scala aan mogelijkheden voor mobiel printen: Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria, Xerox Print Service Plug-in for Android (optioneel: Xerox Mobile Print Cloud, Xerox Mobile Print Solution, Near Field Communication (NFC), Tap-to-Pair, @PrintByXerox en WiFi Direct).

Xerox App Gallery

Installeer eenvoudig apps uit de Xerox App Gallery om nog slimmer en sneller te kunnen werken. Eén van de apps uit de Xerox App Gallery is de Easy Translator Service app, die gescande documenten snel vertaalt in een groot aantal talen.

VersaLink

Xtandit vormt het beste antwoord op onze vragen, tegen een acceptabele prijs. De organisatie onderscheidt zich vooral in flexibiliteit en de bereidheid om mee te denken.

CARINE MIJNARENDS
ALGEMEEN DIRECTEUR - STICHTING EUROPDONOR

Besparen met standaard dubbelzijdig afdrukken

Met de Xerox VersaLink C405 print je standaard automatisch dubbelzijdig en bespaar je op de kosten. Daarnaast is het ook nog eens veel duurzamer. 

De Xerox VersaLink serie

De machines uit de VersaLink serie zijn meer dan ‘gewone printers’. Ze zijn zo ontworpen dat ze als betrouwbare personal assistent functioneren. Nieuwe technologie zorgt ervoor dat Xerox VersaLink printers aan te passen zijn op de specifieke behoeften in jouw organisatie. Zo kun je de apparaten voorzien van apps en bieden de machines veel mogelijkheden voor mobiel en op afstand printen. Een VersaLink machine sluit altijd aan bij jouw organisatie.

Xerox ConnectKey

Deze zakelijke printer is standaard uitgerust met Xerox ConnectKey. Met Xerox ConnectKey kun je op een veilige manier processen vereenvoudigen, waar je ook bent. ConnectKey vormt de spil waardoor organisaties veiliger, sneller en slimmer kunnen werken.

Lees meer over Xerox ConnectKey
ConnectKey uitleg video

Help mij kiezen

De printer kiezen die precies bij jouw organisatie past, is nog niet zo eenvoudig. Het aanbod van machines is groot, en de onderlinge verschillen ook. Wij weten precies waar je op moet letten bij het kiezen van de juiste printer. We helpen je dan ook graag bij het vergelijken van de verschillende machines en het kiezen van de printer die het beste bij de behoefte van jouw organisatie past.

Help mij kiezen
Xtandit expert panel