Papiervernietigers

Papierversnipperaars en papiervernietigers

Wat is een papierversnipperaar?

Geen enkel bedrijf wil dat vertrouwelijke informatie op straat komt te liggen. Papiervernietigers zijn dan ook onmisbaar voor alle organisaties, van groot tot klein. Door vertrouwelijke documenten tot kleine stukjes te vermalen, zorg je ervoor dat vertrouwelijke informatie niet in verkeerde handen kan vallen.

Welke papierversnipperaars biedt Xtandit?

Welke vernietiger(s) je nodig hebt, verschilt per situatie. Het ligt aan de aard van de documenten, de hoeveelheid documenten, de gewenste snelheid en de plek waar de versnipperaar moet komen te staan.

Xtandit biedt een uitgebreid aanbod van betrouwbare versnipperaars van Securio. Iedere machine heeft zijn eigen kwaliteiten, waardoor er altijd een geschikte machine beschikbaar is voor jouw organisatie.

Neem contact op

Iedere situatie vraagt om een andere vernietiger

Securio papiervernietigers zijn onder te verdelen in drie categorieën. De machines uit de B-lijn zijn bij uitstek geschikt voor bij de werkplek, de C-lijn versnipperaars zijn voor het kantoor thuis en de P-lijn machines zijn geschikt voor het grotere werk binnen kantooromgevingen.

 

Minuscule snippers voor meer veiligheid            

Veiligheid staat vaak op nummer 1 wanneer organisaties op zoek zijn naar een geschikte papiervernietiger. Hoe kleiner de snippers, hoe zekerder je weet dat documenten niet terug in elkaar gezet kunnen worden door iemand.

De B-lijn voor op de werkplek biedt verschillende modellen die de kleinste snippers produceren. Kies bijvoorbeeld voor de B26, de B24, de B32 en de B34. Deze apparaten verslinden ieder document en maken er stukjes van 1 mm x 5 mm van.

In de C-lijn voor het thuiskantoor ben je met de C18 verzekerd van de kleinste snippers in deze klasse. De C18 verpulvert documenten tot snippers van 1,9 mm x 15 mm.

De machines uit de P-lijn maken meer snelheid bij het produceren van de kleinste snippers. Kies je voor de P40, ook dan kun je rekenen op snippers van 1 mm x 5 mm.

Veel documenten? Kies voor een opvangbak met groot volume

Voor incidenteel papier vernietigen kun je toe met een opvangbank van zo’n 30 liter, maar bij grotere hoeveelheden is een opvangbak van deze omvang ontoereikend. Heb je regelmatig flinke hoeveelheden papier te verwerken? Kies dan bijvoorbeeld voor de P44. Deze beschikt over een opvangbak van 205 liter. Uit de B-lijn voor op de werkplek heeft de B35 de grootste opvangbak, namelijk 135 liter.

Als er tempo gemaakt moet worden

Papier vernietigen is – zeker wanneer er sprake is van terugkerende grote hoeveelheden papier – een tijdrovende klus. Weet je dat er veel te shredderen valt in de organisatie, kies dan voor een krachtige machine. Voor het thuiskantoor is de C18 een goede keus, deze kan tot 19 vel 80 grams papier per minuut verwerken. Op de werkplek is B35 een slimme keuze, deze kan tot 37 vel 80 grams papier verwerken in een minuut.

Ga je echt voor snelheid, kies dan een van de machines uit de P-lijn. De snelste van deze serie is de P40, die tot wel 53 vel 80 grams papier in minuscule snippers van 1 mm x 5 mm verandert.

Offerte aanvragen

B-lijn voor bij de werkplek

C-lijn voor het kantoor thuis

P-lijn voor professioneel gebruik

Waarom een papiervernietiger kopen via Xtandit?

Persoonlijkheid en betrokkenheid staat bij ons voorop, de behoeften van jouw organisatie komen op de eerste plaats. Met ons brede productportfolio kunnen we altijd een product vinden dat aansluit op jouw wensen. Je kunt ons vertrouwen, we hebben vele jaren kennis en ervaring en werken heel transparant.

Help mij kiezen

De papiervernietiger kiezen die precies bij jouw organisatie past, is nog niet zo eenvoudig. Het aanbod van papiervernietiger is groot, en de onderlinge verschillen ook. Wij weten precies waar je op moet letten bij het kiezen van de juiste vernietiger. We helpen je dan ook graag bij het vergelijken van de verschillende papiervernietiger en het kiezen van de papiervernietiger die het beste bij de behoefte van jouw organisatie past.

Offerte aanvragen
expert high end