Multifunctional Xtandit

All-in-one printers, multifunctionals

Welke all-in-one printers biedt Xtandit?

Xtandit biedt een uitgebreid aanbod van betrouwbare all-in-one printers van Xerox en HP. Iedere machine heeft zijn eigen kwaliteiten, waardoor er altijd een geschikte machine beschikbaar is voor jouw organisatie.

Help mij kiezen

A4 kleur

A4 zwart/wit

A3 kleur

A3 zwart/wit

Wat is een multifunctional?

Met een multifunctionele printer kun je niet alleen printen, maar ook bijvoorbeeld scannen, kopiëren, e-mailen en faxen. Een multifunctional helpt kosten te besparen. Heb je nu bijvoorbeeld een losse scanner, een kopieerapparaat en een fax staan? Bij een multifunctionele printer zijn al deze apparaten in één machine verwerkt. Dat betekent dat je maar één apparaat hoeft aan te schaffen en te onderhouden. Je hebt maar één leverancier nodig, en het bespaart ook nog eens flink veel ruimte.

Xerox VersaLink en AltaLink serie

Slecht werkende touchscreens, tijdvretende printopdrachten, risico’s op het gebied van dataveiligheid en inefficiënte printprocessen. Met de nieuwe generatie printers van Xerox, de VersaLink en de AltaLink serie, zijn deze irritaties voorgoed verleden tijd. Als ware werkplekassistenten zijn deze gloednieuwe, slimme apparaten er klaar voor om jouw werkleven eenvoudiger te maken.

Waarom deze nieuwe generatie printers? Xerox legt uit….
VersaLink C405 daar kun je op rekenen Xtandit

Meer dan gewone printers….

De machines uit de VersaLink serie zijn meer dan ‘gewone printers’. Ze zijn zo ontworpen dat ze als betrouwbare werkplekassistent functioneren. Nieuwe technologie zorgt ervoor dat Xerox VersaLink printers aan te passen zijn op de specifieke behoeften in jouw organisatie. Zo kun je de apparaten voorzien van apps en bieden de machines veel mogelijkheden voor mobiel en op afstand printen. Een VersaLink machine sluit altijd aan bij jouw organisatie.

Xerox VersaLink AltaLink

Iedere situatie vraagt om een andere multifunctionele printer

Welke multifunctional je nodig hebt, verschilt per situatie. Zo zijn er A4 multifunctionals (A4 is dan het grootste te printen formaat) en A3 multifunctionals, waarbij A3 het grootst mogelijke formaat is. De types in ons aanbod verschillen bijvoorbeeld op het gebied van beschikbare opties, papiercapaciteit, snelheid en kleur.

Scannen

De meeste multifunctionals bieden een mogelijkheid tot scannen. Er zijn wel verschillen per apparaat. Kijk goed wat je nodig hebt voordat je een keuze maakt. Zo kun je met sommige machines scannen naar doorzoekbare, beveiligde PDF. Handig als je scans direct veilig op wilt slaan in een digitaal archief. Dit doe je bijvoorbeeld met de Xerox WorkCentre 6655 of de Xerox WorkCentre 7220/7225.

Kopiëren

Heb je vaak grote batches te kopiëren? Kijk dan welke machine voldoende snelheid maakt om aan jouw wensen te voldoen. Snelheid maak je bijvoorbeeld met de WorkCentre 7970 (tot 70 ppm).

Kleur

Niet iedere kleurenprinter is hetzelfde. Zo is de Xerox ColorQube 8900 geen laserprinter, maar werkt met vaste inktpatronen. Dit zorgt voor consistente resultaten en indrukwekkende kleuren. Alle machines hebben zo hun eigen kwaliteiten op het gebied van toners, inkt, snelheid en kleuren. Wij kunnen je helpen de beste keuze te maken.

Faxen

Multifunctionele printers hebben met elkaar gemeen dat je er meer mee kunt doen dan alleen printen, maar verder verschillen ze ook van elkaar. Heb jij de communicatie per fax al uit je kantoor verbannen? Kies dan voor een multifunctional zonder faxfunctionaliteit.

Veiligheid

Niemand wil dat vertrouwelijke bedrijfsinformatie op straat komt te liggen. Alle multifunctionele machines die Xtandit biedt beschikken daarom over verschillende beveiligingsopties. De Xerox 7800 serie werkt bijvoorbeeld met netwerkverificatie en versleuteling van documenten die naar PDF gescand worden. Daarnaast wordt ook de hele harde schijf versleuteld. Bij het kiezen van de juiste machine is het goed om te kijken welke beveiligingsopties jouw organisatie nodig heeft.

Duurzaam printen met de EA-toner

Xerox WorkCentre 6605 beschikt over een unieke EA-toner. Deze zorgt voor verbeterde fijne lijnen en tekst. Het grote voordeel van deze toner is een lagere smelttemperatuur in vergelijking met traditionele toners. Dit zorgt voor een afname van het stroomverbruik met 20% en een flink lagere CO2-uitstoot. Een machine met een EA-toner is dus een hele duurzame keuze.

Kleurkwaliteit op snelheid

Afdrukken in hoge kwaliteit duurde lang. Te lang, volgens HP. Het bedrijf besloot daarom op zoek te gaan naar een oplossing zodat bedrijven niet meer hoeven te kiezen tussen snelheid en kwaliteit. De technologie die HP ontwikkelde is de PageWide technologie. Deze printinnovatie werkt met de Scalable Printing Technology (SPT). Deze technologie omvat printkoptechnologie, geavanceerde inkt, materialen en het ontwerp van zeer precieze methoden van produceren. Wanneer kleurkwaliteit én snelheid belangrijk zijn, kunnen de machines van HP dan ook een goede keus zijn. De HP 586 series en de HP P57750dw zijn namelijk voorzien van de speciale HP PageWide technologie.

Mobiel printen is de nieuwe norm

Bij de keuze voor een nieuwe multifunctionele printer zijn de mogelijkheden voor mobiel printen een belangrijke overweging. Xtandit biedt daarom verschillende machines uit de VersaLink serie van Xerox. De multifunctionele printers uit deze serie zijn uitgerust met een scala aan mogelijkheden om mobiel te printen. De machines zijn eenvoudig draadloos (met draad kan ook) aan te sluiten op het bedrijfsnetwerk. Daarnaast beschikken de C405 en de B405 over een kleuren touchscreen waar allerlei slimme apps op te installeren zijn, via het Xerox ConnectKey platform.

Xerox ConnectKey

Deze zakelijke printers en multifunctionele printers zijn standaard uitgerust met Xerox ConnectKey. Met Xerox ConnectKey kun je op een veilige manier processen vereenvoudigen, waar je ook bent. ConnectKey vormt de spil waardoor organisaties veiliger, sneller en slimmer kunnen werken.

De Xerox VersaLink serie

Service, Smart en Security

De VersaLink en AltaLink multifunctionele printers zijn zo ontworpen dat ze het leven op kantoor makkelijker én leuker maken. De ontwikkeling van deze nieuwe revolutionaire printers berust op drie belangrijke pijlers: Service, Smart en Security.

Service

Met de eenvoudig instelbare apps worden werkzaamheden makkelijker en sneller uit te voeren. Daarnaast is er via het scherm een vlotte communicatie bij storingen en komt er binnen een mum van tijd een monteur indien nodig.

Smart

Slimme, verbonden machines zijn de toekomst. Het gaat niet langer alleen om het maken van prints, maar om werkprocessen beter en sneller in te richten.

Security

De ConnectKey technologie zorgt voor uitgebreide beveiliging van het systeem en kwetsbare punten. Daarnaast biedt het bescherming tegen ongeautoriseerde toegang en is vertrouwelijke informatie veilig door versleuteling en data-overschrijving. De apparaten zijn uitstekend beschermd tegen cybercriminaliteit. 

Xerox App Gallery

Installeer eenvoudig apps uit de Xerox App Gallery om nog slimmer en sneller te kunnen werken. Eén van de apps uit de Xerox App Gallery is de Easy Translator, die gescande documenten snel vertaalt in een groot aantal talen. Ook de Service en Support App kan je extra informatie geven over de status van bestelde verbruiksartikelen en storingen.

Waarom een multifunctional kopen via Xtandit?

Persoonlijkheid en betrokkenheid staat bij ons voorop, de wensen van jouw organisatie komen op de eerste plaats. Met ons brede productportfolio kunnen we altijd een product vinden dat aansluit bij dat wat jij nodig hebt op kantoor. Je kunt ons vertrouwen, we hebben vele jaren kennis en ervaring en bij ons weet je altijd waar je aan toe bent.

Help mij kiezen

De multifunctional kiezen die precies bij jouw organisatie past, is nog niet zo eenvoudig. Het aanbod van all-in-one printers is groot, en de onderlinge verschillen ook. Wij weten precies waar je op moet letten bij het kiezen van de juiste machine. We helpen je dan ook graag bij het vergelijken en het kiezen van de multifunctional die het beste bij de behoeften van jouw organisatie past.

Help mij kiezen
xtandit expert panel

Download de gratis checklist

Een gewaarschuwd mens telt voor twee! Maak een eerlijk vergelijk tussen offertes en contractvoorwaarden.

download de checklist
Checklist Zakelijke printer kopen zonder zorgen

Helaas niet meer nieuw leverbaar

Ben je toevallig naar onderstaande multifunctionals op zoek? Deze kunnen wij helaas niet meer als nieuwe modellen aanbieden. Check de pagina's als je benieuwd bent naar de opvolgers! Of vraag naar de voorraad in tweedehands machines.