Functies van Kodak Scan Station 710

Met deze stevige scanner kun je tot 70 pagina’s per minuut scannen en per dag tot wel 6.000 documenten digitaal vastleggen. De scan kan direct opgeslagen worden in allerlei verschillende bestandsformaten. Van doorzoekbare PDF tot bewerkbaar .doc formaat, met deze scanner kan het allemaal.

Download de brochure
Kodak Scan Station 710 Xtandit

Kodak Scan Station 710

Is scannen in jouw organisatie een tijdrovende klus? En raak je vervolgens verdwaald in de stapel digitale documenten? Dan is Scan Station 710 van Kodak Alaris wellicht een geschikte oplossing voor jouw organisatie.

Lagere belasting pc’s met de Kodak Perfect Page-scantechnologie

Wel direct scannen naar web- en bedrijfsapplicaties, maar zonder ingewikkelde, belastende beeldbewerkingstechnologie software: dat is Kodak Perfect Page-scantechnologie. Hier worden IT-afdelingen blij van. De pc’s van gebruikers hoeven namelijk niet meer te beschikken over een razendsnelle processor (die in de meeste gevallen verder nergens voor nodig is). Deze pc’s zijn makkelijker te beheren en kosten minder. De Kodak Perfect Page-scantechnologie is standaard geïntegreerd in het Kodak Scan Station 710.

Mogelijkheden

Deze scanner biedt een breed scala aan mogelijkheden. Zo stel je zelf eenvoudig de resolutie van de scans in, kies je voor kleur of zwartwit en voor enkel of dubbelzijdig. Ook pas je makkelijk het bestandsformaat aan waarin de scan opgeslagen moet worden. Daarnaast is de scanner eenvoudig aan te sluiten op het netwerk. Dit maakt het beheer makkelijker, en biedt de mogelijkheid om met meerdere medewerkers gebruik te maken van het apparaat.

Eenvoudig in gebruik

Scan Station 710 van Kodak Alaris is snel en eenvoudig te bedienen via een groot kleurenaanraakscherm. Hoewel de scanner enorm veel opties biedt, blijft de bediening eenvoudig.   

Digitale gegevens doorzoeken en bewerken

Om niet te verdrinken in een digitale berg gegevens na het scannen, is het fijn dat je documenten op allerlei manieren kan vastleggen. Denk bijvoorbeeld aan Pdf-bestanden, .doc-bestanden en .TIFF-bestanden. Zo scan je niet alleen, maar leg je daadwerkelijk een digitaal archief aan.  

Aansluiten op flatbed scanner

Om boeken en andere documenten te scannen waarvan de bladzijden aan elkaar zitten, kun je de 710 eenvoudig aansluiten op een flatbedscanner.

Meer weten? Vraag een offerte aan voor de exacte specificaties.

Vraag offerte aan
Kodak Scan Station 710 Xtandit