HP PageWide Managed P57750dw

De HP P57750dw heeft veel te bieden: snelheid, hoge kwaliteit, lage storingsgevoeligheid, de juiste beveiliging en de nieuwste technologieën. In combinatie met de zeer lage Total Cost of Ownership (TCO) maakt dit de P57750dw tot een aantrekkelijke machine.

brochure contactformulier

HP PageWide Managed P57750dw multifunctionele kleurenprinter Xtandit

HP PageWide Managed P57750dw multifunctionele kleurenprinter

Ongeduldig? Met de HP PageWide Managed P5770dw is de tijd van wachten op prints voorbij. De HP PageWide P57750dw is razendsnel, het apparaat is zelfs de snelste in zijn klasse met een capaciteit van maar liefst 75 pagina’s per minuut. Gebruikers printen professionele kleuren op allerlei verschillende media tegen een goede prijs. Dat maakt de HP P5770dw uitstekend geschikt voor gebruik in kantooromgevingen.

PageWide technologie brengt zakelijk printen naar hoger niveau

Afdrukken in hoge kwaliteit duurde lang. Te lang, volgens HP. Het bedrijf besloot daarom op zoek te gaan naar een oplossing zodat bedrijven niet meer hoeven te kiezen tussen snelheid en kwaliteit. De technologie die HP ontwikkelde is de PageWide technologie. Deze printinnovatie werkt met de Scalable Printing Technology (SPT). Deze technologie omvat printkoptechnologie, geavanceerde inkt, materialen en het ontwerp van zeer precieze methoden van produceren. Het voordeel van de inzet van deze technologie is helder: grotere snelheden, hoge kwaliteit, vermindering van het energieverbruik en aanzienlijke kostenbesparingen. De HP P57750dw beschikt over deze technologie.

Het is prettig als afspraken van twee kanten worden nagekomen. Bij Xtandit worden toners op tijd geleverd en als er iets stuk is komt er meteen iemand langs om de boel te repareren. Hopelijk kunnen we in de toekomst op deze manier blijven samenwerken.

GEERT BRUGMANS
DIRECTIELID, STICHTING CROSS YOUR BORDERS

Functies van de HP PageWide Managed P5770dw

De HP P5770dw heeft veel te bieden: snelheid, hoge kwaliteit, lage storingsgevoeligheid, de juiste beveiliging en de nieuwste technologieën. In combinatie met de zeer lage Total Cost of Ownership (TCO) maakt dit de P5770dw tot een aantrekkelijke machine.

Bespaar energie

De P5770dw is zo ontworpen dat de machine het laagste energieverbruik heeft van alle machines in deze klasse. De HP PageWide Technologie zorgt er ook voor dat het apparaat minder energie verbruikt.

Direct scannen naar e-mail

Scan direct tweezijdig naar e-mail. De P5770dw beschikt over LDAP connectoren.

Eenvoudig en mobiel in gebruik

Bedien de multifunctionele kleurenprinter eenvoudig via het 4,3 inch touchscreen.  Print Microsoft Word documenten en Microsoft Powerpoint bestanden vanaf een USB-stick. Print direct vanaf mobiele apparaten met Wi-Fi Direct en NFC touch-to-print technologie, waarvoor geen netwerk nodig is.

Beveiliging en beheer

Wanneer de behoeften van je organisaties veranderen is er een breed portfolio met aanvullende oplossingen beschikbaar. Vertrouwelijke informatie wordt beschermd, onder andere door afdrukken vast te houden tot de juiste pincode is ingegeven.

Apple AirPrint

Print e-mails, foto’s en belangrijke documenten direct vanaf je Apple iPhone of iPad, zonder eerst drivers te installeren.

Mopria

Mopria certificatie vereenvoudigd mobiel printen vanaf tablets en smartphones naar allerlei verschillende printers. Dit geldt natuurlijk ook voor printopdrachten die naar de HP PageWide Managed P57750dw kleurenprinters worden verstuurd.

Specificaties van de HP PageWide Managed P57750dw

Printsnelheid

Max. 75 pagina’s per minuut (zwartwit, concept)

Max. 75 pagina’s per minuut (kleur, concept)

Eerste pagina

6 seconden (zwartwit)

6,5 seconden (kleur)

Duty cycle

Tot 80.000 afdrukken per maand

Aanbevolen maandelijks printvolume

1000 tot 6000

Kwaliteit

Tot 1200 x 1200 dpi geoptimaliseerde resolutie vanuit 600 x 600 dpi invoer (zwartwit)

Tot 2400 x 1200 dpi geoptimaliseerde resolutie vanuit 600 x 600 dpi invoer (kleur)

Verbindingen

Draadloze verbinding mogelijk

Standaard aansluitingen

2 Hi-Speed USB 2.0 Host

1 Hi-Speed USB 2.0 Device

1 Ethernet 10/100 Base-TX network

2 RJ-11 modem port/phone line

802.11 b/g/n Station

802.11 b/g Access Point

De HP Managed MFP’s en printers zijn speciaal geschikt voor beheerde omgevingen. Met minder interventies en meer maandelijks volume, helpen deze machines de kosten voor printen en kopiëren te verminderen. 

Meer weten? Vraag een offerte aan voor de exacte specificaties.

Vraag offerte aan
HP PageWide Managed P57750dw multifunctionele kleurenprinter Xtandit