HP DesignJet Z6800 Photo Production Printer

De snelste grafische 60-inch foto productieprinter in zijn klasse. Dat is de HP DesignJet Z6800. In de snelle modus kan deze printer tot wel 140 m2 per uur printen. Deze grootformaat printer uit de Z-serie van HP is geschikt voor het afdrukken van bijvoorbeeld foto’s, kunst, afdrukken op zelfklevende materialen, backlit, signing, canvas, banners en gecoate materialen. De fotoprinters uit Z-serie zijn geschikt voor bijvoorbeeld copyshops en grafische bedrijven.

Download de brochure
HP DesignJet Z6800 Photo Production Printer Xtandit

Functies van de HP DesignJet Z6800 Photo Production Printer

Duurzame prints

De kleuren op de prints van de HP DesignJet Z6800 blijven tot wel 200 jaar goed. De printer is uitermate geschikt om afdrukken op duurzame media te maken.

Bespaar tijd

Bespaar tijd door de automatische kleurkalibratie en de ingebouwde spectrophotometer. Daarnaast zijn er tijdens het afdrukken minder interventies nodig, dankzij de inktcartridges van 775ml. Afdrukken worden automatisch gesneden (behalve canvas).

Consistente kleuren

Maak ICC profielen aan en bereik hoge consistentie en precisie in kleur met de ingebouwde spectrophotometer.

Voldoe aan de normen

De kleuren voldoen aan de normen van Swop, ISO, Gracol, 3Dap, Euroscale, Toyo, en Fogra gamut.

Speciale mediamaterialen

Deze grootformaat printer is geschikt voor het afdrukken van bijvoorbeeld foto’s, kunst, afdrukken op zelfklevende materialen, backlit, signing, banners, canvas en gecoate materialen.

De grootformaat Photo Printers uit de HP DesignJet Z-serie

De grootformaat Photo Printers van HP uit de Z-serie zijn speciaal ontwikkeld voor het afdrukken van foto’s en posters op grootformaat. De Photo Printers uit de Z-serie van HP hebben ieder hun eigen kwaliteiten. Ben je op zoek naar een eenvoudiger model, of is snelheid minder belangrijk? Kijk dan eens bij de Z2100 of de Z5200.

Ben je op zoek naar een printer zoals de Z6800, maar dan in 42 inch in plaats van 60 inch? Wellicht is de HP DesignJet Z6200 Photo Production printer dan geschikt voor jouw organisatie. Is snelheid niet belangrijk, maar ben je op zoek naar de allerbeste kwaliteit? Kijk dan eens bij de HP DesignJet Z3200.

Help mij kiezen

De printer kiezen die precies bij jouw organisatie past, is nog niet zo eenvoudig. Het aanbod van machines is groot, en de onderlinge verschillen ook. Wij weten precies waar je op moet letten bij het kiezen van de juiste printer. We helpen je dan ook graag bij het vergelijken van de verschillende machines en het kiezen van de printer die het beste bij de behoefte van jouw organisatie past.

Help mij kiezen

Specificaties van de HP DesignJet Z6800 Photo Production Printer

Functionaliteiten

Printen

Printsnelheid

Maximaal 140 m2 per uur

Printkwaliteit

Tot 2400 x 1200 dpi geoptimaliseerde resolutie

Papierformaten

Maximale rolbreedte: 1524 mm (60 inch)

Papierformaat en dikte

Formaat: 279 tot 1524 mm

Dikte: tot 0,56 mm

Geheugen

64 GB (virtueel)

Harddisk 320 GB

Offerte aanvragen

Heb je gevonden wat je zoekt? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.

Vraag offerte aan
HP DesignJet Z6800 Photo Production Printer Xtandit