HP DesignJet Z6600 Production Printer

De snelste grafische 60-inch productieprinter in zijn klasse. Dat is de HP DesignJet Z6600 Production Printer. In de snelle modus kan deze printer tot wel 140 m2 per uur printen. Deze grootformaat productieprinter is met name geschikt voor copyshops en kleine PSP’s. Met de Z6600 print je bijvoorbeeld technische documentatie voor binnen, oprolbare banners, signing, foto’s en posters.

Download de brochure
HP DesignJet Z6600 Production Printer Xtandit

Functies van de HP DesignJet Z6600 Production Printer

Altijd in bedrijf

De Z6600 is een zelfstandige machine, waardoor er weinig interventies nodig zijn. Zo kan deze printer grote opdrachten in één keer verwerken, beschikt de machine over zware rollen papier en grote inkt cartridges (775 ml).

Betrouwbare kleuren

Verzeker jezelf van constante kleuren met HP Professional Pantone kleuremulatie en ingebouwde Adobe PostScript/PDF.

Duurzame prints

De kleuren op de prints van de HP DesignJet Z6600 blijven tot wel 200 jaar goed. De printer is uitermate geschikt om afdrukken op duurzame media te maken.

Speciale mediamaterialen

Deze grootformaat printer is geschikt voor het afdrukken van bijvoorbeeld foto’s, afdrukken op zelfklevende materialen, backlit, signing, technische documentatie, canvas, banners en gecoate materialen.

De grootformaat printers uit de HP DesignJet Z-serie

De grootformaat printers van HP uit de Z-serie zijn speciaal ontwikkeld voor het afdrukken van afbeeldingen op grootformaat. Naast de HP DesignJet Z6600 Production Printer biedt de Z-serie een aantal fotoprinters. De printers uit de Z-serie van HP hebben ieder hun eigen kwaliteiten. Is snelheid minder belangrijk, maar wil je vooral foto’s afdrukken met professionele kwaliteit? Kijk dan eens bij de Z2100 of de Z5200. Is snelheid niet belangrijk, maar ben je op zoek naar de allerbeste kwaliteit? Kijk dan eens bij de HP DesignJet Z3200.

 

Help mij kiezen

De printer kiezen die precies bij jouw organisatie past, is nog niet zo eenvoudig. Het aanbod van machines is groot, en de onderlinge verschillen ook. Wij weten precies waar je op moet letten bij het kiezen van de juiste printer. We helpen je dan ook graag bij het vergelijken van de verschillende machines en het kiezen van de printer die het beste bij de behoefte van jouw organisatie past.

Help mij kiezen

Specificaties van de HP DesignJet Z6600 Production Printer

Functionaliteiten

Printen

Printsnelheid

Maximaal 140 m2 per uur

Printkwaliteit

Tot 2400 x 1200 dpi geoptimaliseerde resolutie

Papierformaten

Maximale rolbreedte: 1524 mm (60 inch)

Papier dikte

Tot 0,56 mm

Geheugen

64 GB (virtueel)

Harddisk 320GB

Offerte aanvragen

Heb je gevonden wat je zoekt? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.

Vraag offerte aan
HP DesignJet Z6600 Production Printer Xtandit