HP DesignJet Z6200 Photo Production Printer

De snelste grafische 42-inch foto productieprinter in zijn klasse. Dat is de HP DesignJet Z6200. In de snelle modus kan deze printer tot wel 113 m2 per uur printen.

De fotoprinters uit Z-serie zijn geschikt voor bijvoorbeeld copyshops en grafische bedrijven.

Deze grootformaat printer is geschikt voor het afdrukken van bijvoorbeeld foto’s, kunst, afdrukken op zelfklevende materialen, backlit, signing, technische documentatie, banners en gecoate materialen.

Download de brochure
HP DesignJet Z5200 Photo Printer Xtandit

Functies van de HP DesignJet Z6200 Photo Production Printer

Duurzame prints

De kleuren op de prints van de HP DesignJet Z6200 blijven tot wel 200 jaar goed. De printer is uitermate geschikt om afdrukken op duurzame media te maken.

Bespaar tijd

Bespaar tijd door de automatische kleurkalibratie en de ingebouwde spectrophotometer. Daarnaast zijn er tijdens het afdrukken minder interventies nodig, dankzij de inktcartridges van 300 ml. Afdrukken worden automatisch gesneden (behalve canvas).

Consistente kleuren

Maak ICC profielen aan en bereik hoge consistentie en precisie in kleur met de ingebouwde spectrophotometer.

Voldoe aan de normen

De kleuren voldoen aan de normen van Swop, ISO, Gracol, 3Dap, Euroscale, Toyo, en Fogra gamut.

Speciale mediamaterialen

Deze grootformaat printer is geschikt voor het afdrukken van bijvoorbeeld foto’s, kunst, afdrukken op zelfklevende materialen, backlit, signing, technische documentatie, banners en gecoate materialen.

De grootformaat Photo Printers uit de HP DesignJet Z-serie

De grootformaat Photo Printers van HP uit de Z-serie zijn speciaal ontwikkeld voor het afdrukken van foto’s en posters op grootformaat. De Photo Printers uit de Z-serie van HP hebben ieder hun eigen kwaliteiten. Ben je op zoek naar een eenvoudiger model, of is snelheid minder belangrijk? Kijk dan eens bij de Z2100 of de Z5200.

Ben je op zoek naar een printer zoals de Z6200, maar dan in 60 inch in plaats van 42 inch? Wellicht is de HP DesignJet Z6800 Photo Production printer dan geschikt voor jouw organisatie. Is snelheid niet belangrijk, maar ben je op zoek naar de allerbeste kwaliteit? Kijk dan eens bij de HP DesignJet Z3200.

Help mij kiezen

De printer kiezen die precies bij jouw organisatie past, is nog niet zo eenvoudig. Het aanbod van machines is groot, en de onderlinge verschillen ook. Wij weten precies waar je op moet letten bij het kiezen van de juiste printer. We helpen je dan ook graag bij het vergelijken van de verschillende machines en het kiezen van de printer die het beste bij de behoefte van jouw organisatie past.

Help mij kiezen

Specificaties van de HP DesignJet Z6200 Photo Production Printer

Functionaliteiten

Printen

Printsnelheid

Maximaal 113 m2 per uur

Printkwaliteit

Tot 2400 x 1200 dpi geoptimaliseerde resolutie

Papierformaten

Maximale rolbreedte: 1067 mm (42 inch)

Papier gewicht

Tot 460 g/m2

Geheugen

32 GB (virtueel)

Harddisk 160 GB

Offerte aanvragen

Heb je gevonden wat je zoekt? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.

Vraag offerte aan
HP DesignJet Z6200 Photo Production Printer Xtandit