HP DesignJet Z5400 PostScript ePrinter

De HP DesignJet Z5400 PostScript is de eerste ePrinter met meerdere rollen voor grafische toepassingen. Met deze machine maak je afdrukken van hoge kwaliteit op duurzame media. Deze printer is speciaal ontwikkeld om efficiënter te kunnen werken.

De Z-serie van HP bestaat uit verschillende printers die geschikt zijn voor bijvoorbeeld copyshops, repro’s en grafische bedrijven. De fotoprinters uit Z-serie zijn geschikt voor bijvoorbeeld copyshops en grafische bedrijven. Deze grootformaat printer is geschikt voor het afdrukken van bijvoorbeeld foto’s, posters, POS posters, lijntekeningen, plategronden backlit en indoor signing.  

Download de brochure
HP DesignJet Z5400 PostScript Printer Xtandit

Functies van de HP DesignJet Z5400 PostScript ePrinter

Twee rollen en een slimme workflow

De Z5400 is zeer geschikt voor spoedeisend werk. De machine beschikt over meerdere rollen, waardoor het papier minder vaak aangevuld hoeft te worden. Daarnaast geeft de printer automatisch notificaties over bijvoorbeeld het inktniveau. Hierdoor is de downtime van deze printer laag.

Betrouwbare kleuren

Verzeker jezelf van constante kleuren met HP Professional Pantone kleuremulatie en ingebouwde Adobe PostScript/PDF.

Duurzame prints

De kleuren op de waterbestendige prints van de HP DesignJet Z5400 blijven tot wel 200 jaar goed. De printer is uitermate geschikt om afdrukken op duurzame media te maken.

Speciale mediamaterialen

Deze grootformaat printer is geschikt voor het afdrukken van bijvoorbeeld foto’s, kunst, afdrukken op zelfklevende materialen, backlit, signing, technische documentatie, banners en gecoate materialen.

De grootformaat printers uit de HP DesignJet Z-serie

De grootformaat printers van HP uit de Z-serie zijn speciaal ontwikkeld voor het afdrukken van foto’s en posters op grootformaat. De machines uit de Z-serie van HP hebben ieder hun eigen kwaliteiten. Ben je op zoek naar een eenvoudiger model, of is snelheid minder belangrijk? Kijk dan eens bij de Z2100 of de Z5200.

Ben je op zoek naar een 60 inch printer? Wellicht is de HP DesignJet Z6800 Photo Production printer dan geschikt voor jouw organisatie. Is snelheid niet belangrijk, maar ben je op zoek naar de allerbeste kwaliteit? Kijk dan eens bij de HP DesignJet Z3200.

 

Help mij kiezen

De printer kiezen die precies bij jouw organisatie past, is nog niet zo eenvoudig. Het aanbod van machines is groot, en de onderlinge verschillen ook. Wij weten precies waar je op moet letten bij het kiezen van de juiste printer. We helpen je dan ook graag bij het vergelijken van de verschillende machines en het kiezen van de printer die het beste bij de behoefte van jouw organisatie past.

Help mij kiezen

Specificaties van de HP DesignJet Z5400 PostScript ePrinter

Functionaliteiten

Printen

Printsnelheid

Maximaal 53 m2 per uur

Printkwaliteit

Tot 2400 x 1200 dpi geoptimaliseerde resolutie

Papierformaten

Maximale rolbreedte: 1118 mm (44 inch)

Papier dikte

Tot 0,8 mm

Geheugen

64 GB (virtueel)

Harddisk 320 GB

Offerte aanvragen

Heb je gevonden wat je zoekt? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.

Vraag offerte aan
HP DesignJet Z5400 PostScript ePrinter x