HP DesignJet Z5200 Photo Printer

Een snelle grootformaat printer die foto’s op professioneel niveau afdrukt. Dat is de HP DesignJet Z5200 Photo Printer. De fotoprinters uit Z-serie zijn geschikt voor bijvoorbeeld copyshops, fotolaboratoria, professionele fotografen en grafische bedrijven. Deze grootformaat printer is geschikt voor het afdrukken van grafische applicaties en bijvoorbeeld foto’s, kunst, afdrukken op zelfklevende materialen, banners en gecoate materialen.

Download de brochure
HP DesignJet Z5200 Photo Printer Xtandit

Functies van de HP DesignJet Z5200 Photo Printer

Duurzame prints

De kleuren op de prints van de HP DesignJet Z5200 blijven tot wel 200 jaar goed. De printer is uitermate geschikt om afdrukken op duurzame media te maken.

Handig in gebruik

Met de Z5200 kun je kiezen om losse vellen papier in te voeren of gebruik te maken van de papierrol. Afdrukken worden automatisch gesneden (behalve canvas).

Bespaar tijd

Bespaar tijd door de automatische kleurkalibratie en de ingebouwde spectrophotometer. Daarnaast zijn er tijdens het afdrukken minder interventies nodig, dankzij de inktcartridges van 300 ml.

Speciale mediamaterialen

Deze grootformaat printer is geschikt voor het afdrukken van bijvoorbeeld foto’s, kunst, afdrukken op zelfklevende materialen, banners en gecoate materialen.

De grootformaat Photo Printers uit de HP DesignJet Z-serie

De grootformaat Photo Printers van HP uit de Z-serie zijn speciaal ontwikkeld voor het afdrukken van foto’s en posters op grootformaat. De Photo Printers uit de Z-serie van HP hebben ieder hun eigen kwaliteiten. De Z5200 lijkt qua functionaliteiten en kwaliteit op het instapmodel, de HP DesignJet Z2100, maar wint het op snelheid. Waar de Z2100 14m2 per uur print, drukt de Z5200 tot wel 41m2 per uur af. Daarnaast beschikt de Z5200 over een flink groter geheugen op de harde schijf.

Ben je op zoek naar nog meer snelheid? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar de HP DesignJet Z6200, die print tot wel 113m2 per uur. Wil je graag meer snelheid en bredere rollen kunnen invoeren? Dan is de HP DesignJet Z6800 wellicht een interessante machine voor jouw organisatie. Zoek je de meest geavanceerde printer op het gebied van kleurkwaliteit en is snelheid minder belangrijk? Kijk dan eens bij de HP DesignJet  Z3200.

Help mij kiezen

De printer kiezen die precies bij jouw organisatie past, is nog niet zo eenvoudig. Het aanbod van machines is groot, en de onderlinge verschillen ook. Wij weten precies waar je op moet letten bij het kiezen van de juiste printer. We helpen je dan ook graag bij het vergelijken van de verschillende machines en het kiezen van de printer die het beste bij de behoefte van jouw organisatie past.

Help mij kiezen

Specificaties van de HP DesignJet Z5200 Photo Printer

Functionaliteiten

Printen

Printsnelheid

Maximaal 41 m2 per uur

Printtechnologie

HP Thermal Inktjet

Printkwaliteit

Tot 2400 x 1200 dpi geoptimaliseerde resolutie

Papierformaten

Maximale rolbreedte: 1118 mm (44 inch)

Papier gewicht

Tot 500 g/m2

Geheugen

32 GB (virtueel)

Harddisk 160 GB

Offerte aanvragen

Heb je gevonden wat je zoekt? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.

Vraag offerte aan
HP DesignJet Z5200 Photo Printer Xtandit