HP DesignJet Z3200 Photo Printer

De meest geavanceerde foto printer uit de Z-serie van HP. Dat is de HP DesignJet Z3200 Photo Printer. Deze machine maakt gebruik van 12 kleuren inkten en produceert kleuren op galerie-kwaliteit. Deze grootformaat printer is geschikt voor het afdrukken van bijvoorbeeld foto’s, kunst, afdrukken op zelfklevende materialen, backlit, banners en gecoate materialen. De Z3200 is met name interessant voor professionele fotografen en grafisch ontwerpers.

Download de brochure
HP DesignJet Z3200 Photo Printer Xtandit

Functies van de HP DesignJet Z3200 Photo Production Printer

Uitzonderlijke kwaliteit

Behalve professionele kleurenafdrukken, is deze machine sterk in zwart-wit afdrukken. De overgangen tussen de verschillende soorten grijs, zwart en wit verlopen vloeiend.

Duurzame prints

De kleuren op de prints van de HP DesignJet Z3200 blijven tot wel 200 jaar goed. De printer is uitermate geschikt om afdrukken op duurzame media te maken.

Bespaar tijd

Bespaar tijd door de automatische kleurkalibratie en de ingebouwde spectrophotometer. Daarnaast zijn er tijdens het afdrukken minder interventies nodig, dankzij de inktcartridges van 300 ml. Afdrukken worden automatisch gesneden (behalve canvas).

Consistente kleuren

Maak ICC profielen aan en bereik hoge consistentie en precisie in kleur met de ingebouwde spectrophotometer.

Speciale mediamaterialen

Deze grootformaat printer is geschikt voor het afdrukken van bijvoorbeeld foto’s, kunst, afdrukken op zelfklevende materialen, backlit, signing, technische documentatie, banners en gecoate materialen.

De grootformaat Photo Printers uit de HP DesignJet Z-serie

De grootformaat Photo Printers van HP uit de Z-serie zijn speciaal ontwikkeld voor het afdrukken van foto’s en posters op grootformaat. De Photo Printers uit de Z-serie van HP hebben ieder hun eigen kwaliteiten. De Z3200 is met stip de meest geavanceerde machine uit deze serie. Ben je op zoek naar een eenvoudiger model of meer snelheid? Kijk dan eens bij de Z2100 of de Z5200.

Ben je op zoek naar een 60 inch printer in plaats van 44 inch? Wellicht is de HP DesignJet Z6800 Photo Production printer dan geschikt voor jouw organisatie.

Help mij kiezen

De printer kiezen die precies bij jouw organisatie past, is nog niet zo eenvoudig. Het aanbod van machines is groot, en de onderlinge verschillen ook. Wij weten precies waar je op moet letten bij het kiezen van de juiste printer. We helpen je dan ook graag bij het vergelijken van de verschillende machines en het kiezen van de printer die het beste bij de behoefte van jouw organisatie past.

Help mij kiezen

Specificaties van de HP DesignJet Z3200 Photo Production Printer

Functionaliteiten

Printen

Printsnelheid

Maximaal 17 m2 per uur (gecoate media)

Printkwaliteit

Tot 2400 x 1200 dpi geoptimaliseerde resolutie

Papierformaten

Maximale rolbreedte: 1118 mm (44 inch) / 610 mm (24 inch)

Papier gewicht

Tot 460 g/m2

Geheugen

Standaard 256 GB

Harddisk 80 GB

Offerte aanvragen

Heb je gevonden wat je zoekt? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.

Vraag offerte aan
HP DesignJet Z3200 Photo Production Printer Xtandit