HP DesignJet Z2100 Photo Printer

Een betaalbare, eenvoudig te gebruiken grootformaat printer die foto’s op professioneel niveau afdrukt. Dat is de HP DesignJet Z2100 Photo Printer. De fotoprinters uit deze serie zijn geschikt voor bijvoorbeeld copyshops, fotolaboratoria, professionele fotografen en grafische bedrijven. De Z2100 kun je zien als het instapmodel van de HP DesignJet Z-serie. Deze grootformaat printer is geschikt voor het afdrukken van bijvoorbeeld foto’s, kunst, afdrukken op zelfklevende materialen, banners en gecoate materialen.

Download de brochure
HP DesignJet Z2100 Photo Printer Xtandit

Functies van de HP DesignJet Z2100 Photo Printer

Duurzame prints

De kleuren op de prints van de HP DesignJet Z2100 blijven tot wel 200 jaar goed. De printer is uitermate geschikt om afdrukken op duurzame media te maken.

Handig in gebruik

Met de Z2100 kun je kiezen om losse vellen papier in te voeren of gebruik te maken van de papierrol. Afdrukken worden automatisch gesneden (behalve canvas).

Consistente kleuren

Maak ICC profielen aan en bereik hoge consistentie en precisie in kleur met de ingebouwde spectrophotometer.

Voldoe aan de normen

De kleuren voldoen aan de normen van Swop, ISO, Gracol, 3Dap, Euroscale, Toyo, en Fogra gamut.

Speciale mediamaterialen

Deze grootformaat printer is geschikt voor het afdrukken van bijvoorbeeld foto’s, kunst, afdrukken op zelfklevende materialen, banners en gecoate materialen.

De grootformaat Photo Printers uit de HP DesignJet Z-serie

De grootformaat Photo Printers van HP uit de Z-serie zijn speciaal ontwikkeld voor het afdrukken van foto’s en posters op grootformaat. De Photo Printers uit de Z-serie van HP hebben ieder hun eigen kwaliteiten. De Z2100 Photo Printer is bijvoorbeeld de meest betaalbare oplossing, biedt hoge kwaliteit en heeft een printcapaciteit van 14m2 per uur.

Ben je op zoek naar meer snelheid? Kijk dan bijvoorbeeld eens bij de HP DesignJet Z6200, die print tot wel 113m2 per uur. Wil je graag meer snelheid en bredere rollen kunnen invoeren? Dan is de HP DesignJet Z6800 wellicht een interessante machine voor jouw organisatie. Zoek je de meest geavanceerde printer op het gebied van kleurkwaliteit en is snelheid minder belangrijk? Kijk dan eens bij de HP DesignJet  Z3200.

Help mij kiezen

De printer kiezen die precies bij jouw organisatie past, is nog niet zo eenvoudig. Het aanbod van machines is groot, en de onderlinge verschillen ook. Wij weten precies waar je op moet letten bij het kiezen van de juiste printer. We helpen je dan ook graag bij het vergelijken van de verschillende machines en het kiezen van de printer die het beste bij de behoefte van jouw organisatie past.

Help mij kiezen

Specificaties van de HP DesignJet Z2100 Photo Printer

Functionaliteiten

Printen

Printsnelheid

Maximaal 14 m2 per uur

2 minuten per pagina (A1/D)

Printtechnologie

HP Thermal Inktjet

Printkwaliteit

Tot 2400 x 1200 dpi geoptimaliseerde resolutie

Papierformaten

Maximale rolbreedte: 1118 mm (44 inch)

Papiergewicht

Tot 500 g/m2

Geheugen

128 MB

Harddisk 80 GB

Heb je gevonden wat je zoekt? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.

Vraag offerte aan
HP DesignJet Z2100 Photo Printer Xtandit