HP Color LaserJet Pro M452dn Kleurenlaserprinter

Eindeloos wachten tot de printer is opgestart en na minutenlang gepiep en gekraak ligt dan eindelijk de eerste print klaar. Met de HP Color LaserJet Pro M452dn is de tijd van wachten voorbij. Deze machine ontwaakt direct en print razendsnel dubbelzijdig in kleur of zwartwit. De kleurenlaserprinter is zeer geschikt voor kantoren waar direct vanaf de pc geprint wordt.

brochure contactformulier

HP Color LaserJet Pro M452dn Kleurenlaserprinter Xtandit

HP Color LaserJet Pro M452dn Kleurenlaserprinter is uitstekend geschikt voor kantooromgevingen die behoefte hebben aan een snelle, energiezuinige, kwalitatief goede printer. Wij bieden verschillende kleurenlaserprinters van HP.

Vraag direct een offerte aan!

Offerte aanvragen

Functies van de HP Color LaserJet Pro M452dn

Bespaar energie en geld

De JetIntelligence toners van HP helpen bij het besparen van energie en tijd. Deze toners zijn zo ontworpen dat de printer tot wel 48% meer pagina’s kan printen, terwijl de kwaliteit uitstekend blijft. De toners gaan langer mee dan normale toners. Daarnaast besparen organisaties op printkosten doordat de M452dn automatisch dubbelzijdig afdrukt.

Professionele kleuren en lage kosten

Deze printer is perfect geschikt voor gebruik in kantooromgevingen. De machine produceert kleuren van goede kwaliteit, terwijl de kosten zeer laag kunnen worden gehouden.

Eenvoudige bediening

De installatie van de M452dn is in een handomdraai geregeld en het beheer van de apparaat instellingen zijn niet ingewikkeld. De energiezuinige HP Color LaserJet Pro M452dn is eenvoudig te bedienen via het 2-regelige LCD-display.

Veiligheid voorop

Deze kleurenlaserprinter is voorzien van verschillende beveiligingsfuncties. Die zorgen ervoor dat de printomgeving goed beschermd is tegen complexe bedreigingen van buitenaf.

Wat mij aansprak was de professionaliteit die jullie uitstralen. Ik had een heel plezierig gevoel bij de introductie van jullie bedrijf en jullie manier van werken.

MARGRIET BROEKMAN
DIRECTEUR DE RODE WINKEL

Specificaties van de HP Color LaserJet Pro M452dn Kleurenlaserprinter

Functionaliteiten

Printen

Printsnelheid

Max. 28 pagina’s per minuut (zwartwit en kleur)

Display

2-line LCD

Aanbevolen maandelijks volume

750 tot 4.000 pagina’s

Eerste pagina

8,9 seconden (zwartwit)

9,5 seconden (kleur)

Resolutie

Tot 600 x 600 dpi, tot 38.400 x 600 dpi (maximale resolutie) (zwartwit, kleur)

Printtechnologie

Laser

Processor snelheid

1200 MHz

Netwerk

Gigabit Ethernet (ingebouwd)

Aansluitingen

1 Hi-Speed USB 2.0

1 Gigabit Ethernet 10/100/1000 Base-TX

1 Easy-access USB

Geen draadloze mogelijkheden

Help mij kiezen

De printer kiezen die precies bij jouw organisatie past, is nog niet zo eenvoudig. Het aanbod van machines is groot, en de onderlinge verschillen ook. Wij weten precies waar je op moet letten bij het kiezen van de juiste printer. We helpen je dan ook graag bij het vergelijken van de verschillende machines en het kiezen van de printer die het beste bij de behoefte van jouw organisatie past.

help mij kiezen
xtandit expert panel