HP Color LaserJet Managed E55040dw kleurenprinter

Een laag energieverbruik, hoge snelheden en uitstekende kwaliteit. Eigenlijk zijn de kleurenlaserprinters uit de HP Color LaserJet Enterprise M553 serie gewoon heel erg efficiënt.

Vraag offerte aan Download brochure

E55040dw Xtandit HP

HP Color LaserJet Managed E55040dw kleurenprinter

Het is de opvolger van de vertrouwde HP Color LaserJet Enterprise M553dnm/ M553xm Kleurenlaserprinter. Een printer die het best tot zijn recht komt in kantooromgevingen bij een aantal gebruikers dat niet groter is dan 15. 

Bespaar energie en geld

De JetIntelligence toners van HP helpen bij het besparen van energie en tijd. Deze toners zijn zo ontworpen dat de printer tot wel 48% meer pagina’s kan printen, terwijl de kwaliteit uitstekend blijft. De toners gaan langer mee dan normale toners.

Professionele kleuren en lage kosten

Deze printer is perfect geschikt voor gebruik in kantooromgevingen. De machine produceert kleuren van goede kwaliteit, terwijl de kosten zeer laag kunnen worden gehouden. De printer herkent automatisch het soort en de afmeting van het papier.

Hoge snelheid

De HP Color LaserJet Managed E55040dw is snel. Vanuit slaapstand levert de machine binnen 9 seconden de eerste print. Dubbelzijdig afdrukken gaat net zo vlot als enkelzijdig afdrukken.

Veiligheid voorop

Deze kleurenlaserprinter is voorzien van verschillende beveiligingsfuncties. Die zorgen ervoor dat de printomgeving goed beschermd is tegen complexe bedreigingen van buitenaf.

Mobiel in gebruik

De E55050dw beschikt ook over met Wi-Fi Direct en NFC touch-to-print technologie, waarvoor geen netwerk nodig is. Printen vanaf mobiele apparaten wordt hiermee eenvoudig.

Het is prettig als afspraken van twee kanten worden nagekomen. Bij Xtandit worden toners op tijd geleverd en als er iets stuk is komt er meteen iemand langs om de boel te repareren. Hopelijk kunnen we in de toekomst op deze manier blijven samenwerken.

GEERT BRUGMANS
DIRECTIELID - STICHTING CROSS YOUR BORDERS

Help mij kiezen

De printer kiezen die precies bij jouw organisatie past, is nog niet zo eenvoudig. Het aanbod van machines is groot, en de onderlinge verschillen ook. Wij weten precies waar je op moet letten bij het kiezen van de juiste printer. We helpen je dan ook graag bij het vergelijken van de verschillende machines en het kiezen van de printer die het beste bij de behoefte van jouw organisatie past.

Help mij kiezen
expert software 2