Niet meer leverbaar

Deze grootformaat printer is helaas niet meer leverbaar. Bekijk ons actuele assortiment of neem contact met ons op als je op zoek bent naar een alternatief. 

Bekijk ons actuele assortiment
Kennisbank software hardware printing

Functies van de Epson SureColor SC-T7000

De Epson SureColor is een snelle, betrouwbare en voordelige grootformaatprinter die een verscheidenheid aan afdrukken kan maken. Denk aan bouwkundige ontwerpen en tekeningen, kaarten, presentaties, posters, en banners voor binnen gebruik of kortdurend buitengebruik.

Download de brochure
Epson SureColor SC T7000 Grootformaat printer

De Epson SureColor SC-T7000

Snel, kostenefficiënt en gebruiksvriendelijk, dat is de Epson SureColor SC-T7000. Deze 44-inch 4-kleuren grootformaat printer drukt in 28 seconden op gewoon papier een A1-afdruk in conceptmodus af. Met Epson SureColor verzorg je in een handomdraai al je marketing- en promotionele drukwerk, zoals posters en banners. De gebruiksvriendelijke bediening maakt dat iedereen er mee kan werken.

Efficiënt

De SC-T700 is een stijlvol ontworpen printer met een kleine footprint. De grootformaatprinter is zo ontworpen dat hij in elke kantooromgeving past. Omdat de SureColor aan de voorkant bediend wordt, is het mogelijk om hem tegen een muur te plaatsen.

Snel

In 28 seconden print de SureColor op gewoon papier een A1-afdruk in conceptmodus af.

Eenvoudig in gebruik

Deze grootformaatprinter is gemakkelijk te installeren en kan in bijna alle productieomgevingen worden geïntegreerd. De Epson SureColor is zo gebruiksvriendelijk dat er geen speciale training nodig is om hem te kunnen bedienen. Het papier wordt aan de bovenzijde ingevoerd en nadat de afdrukken er aan de voorzijde uitkomen worden ze netjes in een opvangbak gestapeld. Het afdrukken van barcodes maakt het eenvoudig om bij te houden hoeveel papier er nog op een rol zit.

Energie efficiënt

De Epson SureColor SC-T7000 voldoet aan de ENERGY STAR-normen en is dus zeer energie efficiënt.

Veelzijdige en hoogwaardige inkt

Om de milieu-impact te beperken, maakt de SC-T7000 gebruik van inkt op waterbasis. De UltraChrome XD Ink van Epson is speciaal ontwikkeld voor het produceren van duurzame afdrukken van hoge kwaliteit. Deze hoogwaardige inkt biedt diepe zwarttinten, een breed kleurenspectrum en strakke, fijne lijnen met een minimumbreedte van slechts 0,02 mm. De pigmentinkt is vlek-, vouw- en waterbestendig, waardoor je ook afdrukken kunt maken voor kortdurend buitengebruik. Je hebt de keuze uit inktpatronen van 700, 350 of 110 milliliter, waardoor je je bedrijfskosten optimaal kunt beheersen.

CAD software

De Epson SureColor werkt met de CAD-software van AllPlan Engineering. Deze software ondersteunt het gehele architecturale ontwerpproces en biedt een volledige oplossing voor de CAD-sector.

Specificaties van de Epson SureColor SC-T7000

Printresolutie

2.880 x 1.440 dpi

Kleur

Magenta, Geel, Cyaan, Matzwart, Fotozwart

Passende papierdikte

0,08 mm - 1,5 mm

Sproeikopconfiguratie

720 jets zwart, 720 spuitkoppen per kleur

Energieverbruik

72 Watt, 3 Watt (spaarstand), 0,4 Watt (in stand-by modus), 0,4 Watt (uitschakelen)

De Epson SureColor SC-T7000 grootformaat printer heeft diverse specificaties.

Meer weten? Vraag een offerte aan voor de exacte specificaties per variant.

Vraag offerte aan
Epson SureColor SC T7000 Grootformaat printer