Niet meer leverbaar

Deze grootformaat printer is helaas niet meer leverbaar. Bekijk ons actuele assortiment of neem contact met ons op als je op zoek bent naar een alternatief. 

Bekijk ons actuele assortiment
Kennisbank actuele onderwerpen IT vraagstukken

Functies van de Epson Stylus Pro 9890

Met de 44-inch Stylus Pro 9890 verhoog je de productiviteit. De grootformaatprinter kan snelheden bereiken tot 40m2 per uur en het Automatic Droplet Detection-systeem van Epson herstelt geblokkeerde spuitkoppen automatisch. Daarnaast heeft deze printer één van de breedst mogelijke kleurenspectra met consistent vloeiende overgangen.

Download de brochure
Epson Stylus Pro 9890 Xtandit

De Epson Stylus Pro 9890   

Een breed kleurenspectrum, hoogwaardige zwarttinten en hoge afdruksnelheid, dat is de Epson Stylus Pro 9890. Deze grootformaatprinter is een sterke oplossing voor professioneel reproductiewerk. De Stylus pro 9890 is ontworpen voor de commerciële fotografie en de beeldende kunst maar het is tevens een goede keuze voor de proefdrukmarkt.

TFP printkop

De verbeterde dot-kwaliteit zorgt voor scherpe, heldere beelden. De afdrukken zien er beter uit dan uit het lab.

Verbluffende zwartwit resultaten

Deze grootformaatprinter werkt met UltraChrome K3-inkt met Vivid Magenta waardoor de superieure grijstinten heel natuurlijk ogen. De machine is voorzien van zowel foto- als matzwarte inkt en selecteert automatisch de juiste kleur zwart voor de media waar op geprint wordt. De drie soorten zwart zorgen in combinatie met grijs en lichtgrijs voor verbluffende zwartwit resultaten met een hoge contrastverhouding, perfect tintenbereik en verbeterde grijsbalans zonder kleurvervormingen. Dankzij de combinatie van zwarte inkten zijn de afdrukken bronsvrij en zowel bij de donkere als de lichte delen is het oppervlak egaal. Door de vermindering van metamerisme zijn de grijstinten consistent, bij welk licht je ze ook bekijkt.

Roterend mes

Een ingebouwd roterend mes snijdt de afdrukken snel en strak terwijl papierrollen in een oogwenk moeiteloos worden verwisseld.

Specificaties van de Epson Stylus Pro 9890  

Afdrukmethode

MicroPiezo TFP-printkop

Kleuren

Levendig lichtmagenta, Levendig magenta, Geel, Lichtcyaan, Cyaan, Matzwart, Fotozwart, Lichtgrijs, Lichtzwart

Passende papierdikte

0,08 mm - 1,5 mm

Energieverbruik

85 Watt, 14 Watt (spaarstand), 1 Watt (in stand-by modus)

Afmetingen

1.864‎ x 667 x 1.218 mm (breedte x diepte x hoogte)

 

De Epson Stylus Pro 9890 grootformaatprinter heeft diverse specificaties. Vraag een offerte aan voor de exacte specificaties per variant.

Vraag offerte aan
Epson Stylus Pro 9890 Xtandit

Inline SpectroProofer

De optionele inline SpectroProofer zorgt voor een consistente kleurnauwkeurigheid bij verschillende media, snelle meting van controlestroken en kleurgrafieken bij het creëren van ICC-profielen en afdrukken van controleresultaten.