Niet meer leverbaar

Deze grootformaat printer is helaas niet meer leverbaar. Bekijk ons actuele assortiment of neem contact met ons op als je op zoek bent naar een alternatief. 

Bekijk ons actuele assortiment
Kennisbank actuele onderwerpen IT vraagstukken

Functies van de Epson Stylus Pro 9800

Deze 44 inch brede Epson printer is eenvoudig in opzet, gebruik en onderhoud. Met de unieke EpsonChrome K3 inkttechnologie biedt hij ultieme afdrukresultaten in zowel zwartwit als kleur. Waar andere inktsets slechts één soort zwarte inkt bevatten, zijn de Espon UltraChrome K3 producten uitgerust met drie zwarte inkten voor een prachtig beeldresultaat. Het exact herhalen van afdrukken en de consistentie tussen de verschillende printers maakt de producten van Epson Stylus Pro 9800 bijzonder geschikt voor remote proofing. Wat voor media je ook kiest, EpsonChrome K3 inkten zorgen altijd voor een afdruk van hoge kwaliteit die er fantastisch uitziet in alle verlichtingsomstandigheden.

Download de brochure
Epson Stylus Pro 9800 Grootformaat printer Xtandit

De Epson Stylus Pro 9800

Snelle, voordelige en betrouwbare afdrukken maak je met de Epson Stylus Pro 9800. Deze grootformaatprinter maakt afdrukken van zeer goede kwaliteit in zwartwit en kleur op een breed scala van materialen van elk formaat. Dat maakt de Stylus Pro 9800 een interessante machine voor kunstgaleries en kunstenaars. Door de hoge afdruksnelheid, mediaflexibiliteit en lage bedrijfskosten is deze grootformaatprinter ook de eerste keuze voor professionele beeldverwerkingsbedrijven. Hij bewijst zich al jaren als betrouwbare oplossing voor kleurenproefdrukken bij uitgeverijen, drukkerijen, designbureaus en reproductiebedrijven.

Hoge kleurnauwkeurigheid

De krachtige Epson stylus Pro 9800 biedt een breed kleurenspectrum met vloeiende overgangen en een eenvoudig kleurbeheer. De UltraChrome K3 achtkleureninktset zorgt samen met de Epson Micro Piezo drukkoptechnologie voor natuurlijke, precieze huidtinten met de fijnste details. De resultaten zijn lichtecht en tot 75 jaar houdbaar in kleur. In zwart-wit is dat zelfs meer dan 100 jaar.

Verwisselbare inkt

De verwisselbare inkt voor mat- en fotozwart zorgen voor een optimale afdrukkwaliteit met een verbeterde dichtheid van zwart. De zwarte inkten zijn eenvoudig te configureren door de patronen ‘vlekkeloos’ te verwisselen in slechts 12 minuten.

Flexibele connectiviteit

Deze grootformaatprinter is eenvoudig te verbinden met USB 2.0, IEEE 1394 (FireWire) en optionele netwerkaansluitingen.

Consistent afdrukken

Met de optionele Epson ColorBasesoftware kun je de afdrukconsistentie eenvoudig behouden, waar de printer zich ook bevindt.

Rand-tot-rand

Het is mogelijk om met de Epson Stylus Pro 9800 rand-tot-rand af te drukken op tal van media.

Brede afdruktoepassingen

De veelzijdige printer leent zich ook voor tal van andere afdruktoepassingen waaronder winkelmaterialen, CAD- en GIS-materiaal, Geo-marketing en satellietfotografie.

Specificaties van de Epson Stylus Pro 9800

Afmetingen

1.702‎ x 678 x 1.196 mm (breedte x diepte x hoogte)

Gewicht

90 kg

Printresolutie

2.880 x 1.440 dpi

Compatibele besturingssystemen

Mac OS 10.3+, Windows 2000, Windows XP

Aansluitingen

IEEE 1394 (FireWire), USB 1.1 type B

De Epson Stylus Pro 9800 grootformaatprinter heeft diverse specificaties.

Meer weten? Vraag een offerte aan voor de exacte specificaties per variant.

Vraag offerte aan
Epson Stylus Pro 9800 Xtandit