Niet meer leverbaar

Deze grootformaat printer is helaas niet meer leverbaar. Bekijk ons actuele assortiment of neem contact met ons op als je op zoek bent naar een alternatief. 

Bekijk ons actuele assortiment
Kennisbank actuele onderwerpen IT vraagstukken

Functies van de Epson Stylus Pro 7900 SpectroProofer UV  

De Epson Stylus Pro 7900 werkt snel. De geavanceerde 10-kanaals Epson TFP printkop kan een snelheid van 40 m2 per uur bereiken en is ook nog eens heel duurzaam. Daarnaast is deze grootformaatprinter flexibel en gemakkelijk in gebruik. De bediening is eenvoudig, de papierverwerking verloopt soepel, de inktpatronen hebben een hoge capaciteit en de spuitkop wordt automatisch gereinigd. Daardoor zijn er weinig handmatige handelingen nodig.

Download de brochure
 Epson Stylus Pro 9700 Spectro Proofer UV

De Epson Stylus Pro 7900 SpectroProofer UV  

Zoek je een printer die afdrukken in kleur en zwart-wit naar een hoger niveau tilt? De Epson Stylus Pro 7900 SpectroProofer UV biedt verbluffende kleuren, hoge afdruksnelheid, veelzijdigheid en betrouwbaarheid. Deze 24-inch grootformaatprinter voldoet aan de nieuwste standaarden op het gebied van professionele proefafdrukken in breedbeeldformaat tot 24-inch. Dat maakt de machine ideaal voor het afdrukken van kunst, reclamemateriaal of verpakkingen. Met 11 afzonderlijke inktpatronen biedt deze printer een heel breed kleurenspectrum met geleidelijke overgangen en vloeiende gradaties.

Breed kleurenspectrum

De printkop van de Epson Stylus Pro 7900 is geoptimaliseerd voor gebruik van het Epson UltraChrome HDR-inktsysteem, dat met zijn elf kleuren (waaronder oranje en groen) een ongekend breed kleurenspectrum biedt. Door de speciale formule van de inkt komen die kleuren onder alle lichtomstandigheden volledig tot zijn recht. Ook zorgt deze inkt voor gestoken scherpte, vrijwel zonder nevel of overloop.

Drie zwartniveaus

Dankzij de drie zwartniveaus hebben de afdrukken van deze grootformaatprinter perfect doortekende licht- en schaduwpartijen. Welk materiaal je ook gebruikt, de prestaties zijn optimaal omdat de printer automatisch schakelt tussen mat en fotozwart.

Lange lichtechtheid

De afdrukken in zowel kleur als zwart-wit zijn zeer waterbestendig en kunnen tot wel 200 jaar lichtecht blijven.

Hoge resolutie

Deze grootformaatprinter biedt een resolutie tot 2.880 dpi en de printkwaliteit is uitstekend dankzij de vloeiende gradaties en korrelreductie.

Energiezuinig 

Je bespaart energie en milieu met het Energy Star keurmerk, dat garant staat voor efficiënt stroomverbruik. 

Specificaties van de Epson Stylus Pro 7900 SpectroProofer UV  

Kleuren

Groen, Oranje, Levendig lichtmagenta, Levendig magenta, Geel, Lichtcyaan, Cyaan, Matzwart, Fotozwart, Lichtgrijs, Lichtzwart, Zwart

Papierformaten

A1, A2, A3+, A3, A4, B2, B3, B4, 17 inch (43,2 cm), 24 inch (61,0 cm), gedefinieerd door gebruiker

Passende papierdikte

0,08 mm - 1,5 mm

Energieverbruik

70 Watt, 16 Watt (spaarstand), 1 Watt (in stand-by modus)

Gewicht

93,5 kg

De Epson Stylus Pro 9700 Spectro Proofer UV heeft diverse specificaties.

Meer weten? Vraag een offerte aan voor de exacte specificaties per variant.

Vraag offerte aan
 Epson Stylus Pro 9700 Spectro Proofer UV

Spectro Proofer UV

Je kunt de kwaliteit van deze grootformaatprinter nog verder optimaliseren met de optionele SpectroProofer. Die maakt alle aspecten van het kleurbeheerproces een stuk eenvoudiger en zorgt onder andere voor snelle en nauwkeurige kleurmeting en –kalibratie. De SpectroProofer is speciaal ontwikkeld voor de Epson Stylus Pro 7900.