Epson Stylus Pro 4900 SpectroProofer UV

Deze Epson is helaas niet meer leverbaar. Als vervanger komt Epson met de precieze Stylus Pro 5000 Grootformaat Printer.

 

Bekijk de Epson Stylus Pro 5000
Epson Stylus Pro 4900 SpectroProofer UV

De Espon Stylus Pro 4900 is helaas niet (meer) leverbaar. Vraag een vrijblijvend goed advies aan bij onze experts om te weten welke machine bij jouw organisatie past!

Help mij kiezen

Epson Stylus Pro 4900 SpectroProofer UV

Een onderhoudsvriendelijke printer met een breed kleurenspectrum en een hoge snelheid, dat is de Epson Stylus Pro 4900 SpectroProofer UV. Deze compacte, 17-inch grootformaatprinter is een productief werkpaard voor proefdrukken, kantoren of studio's. De printer heeft een van de breedste kleurenspectra op de markt en je maakt er in een handomdraai consistente, nauwkeurige proefdrukken of bijzondere foto’s en kunstafdrukken mee.

Kleurnauwkeurigheid

De Stylus Pro 4900 SpectroProofer UV biedt een uitstekende kleurenconsistentie en stemt kleuren nauwkeurig op elkaar af. Deze printer reproduceert 98% van de PANTONE kleuren. De Advanced-TFP-printkop zorgt in combinatie met de Epson 11-kleuren UltraChrome HDR-inkten voor een professionele afwerking. (deze zijn identiek aan de inkt en de technologie van de Epson grootformaatprinters tot 44 inch)

Hoge capaciteit inktpatronen

Omdat de inkt geleverd wordt in patronen met een hoge capaciteit is deze voordelig en hoeven de patronen minder vaak vervangen te worden.

Flexibiliteit in media

Met de Epson Stylus Pro 4900 kun je afdrukken op verschillende papiersoorten tot 1,5 millimeter dik. Ook dik fotopapier, mat presentatiekarton, canvas of kunstdrukpapier behoren tot de mogelijkheden. De printer biedt verschillende papiertrajecten.

Energiezuinig

Je bespaart energie en milieu door het efficiënte stroomverbruik met ENERGY STAR-kwalificatie.

Specificaties van de Epson Stylus Pro 4900 SpectroProofer UV

Kleuren

Groen, Oranje, Levendig lichtmagenta, Levendig magenta, Geel, Lichtcyaan, Cyaan, Matzwart, Fotozwart, Lichtgrijs, Lichtzwart

Capaciteit inktpatroon

200 ml

Passende papierdikte

8 mm - 1,5 mm

Afmetingen 

863‎ x 1.134 x 405 mm (breedte x diepte x hoogte)

Energieverbruik

55 Watt, 8,5 Watt (spaarstand), 0,5 Watt (in stand-by modus)

De Epson Stylus Pro 4900 SpectroProofer UV Grootformaat printer heeft diverse specificaties.

Meer weten? Vraag een offerte aan voor de exacte specificaties per variant.

Vraag offerte aan
Epson Stylus Pro 4900 SpectroProofer UV Grootformaat printer

Inline SpectroProofer

De inline SpectroProofer is optioneel. Deze zorgt voor een consistente kleurnauwkeurigheid bij verschillende media, snelle meting van controlestroken en kleurgrafieken bij het creëren van ICC-profielen en afdrukken van controleresultaten.