Niet meer leverbaar

Deze grootformaat printer is helaas niet meer leverbaar. Bekijk ons actuele assortiment of neem contact met ons op als je op zoek bent naar een alternatief. 

Bekijk ons actuele assortiment
Kennisbank actuele onderwerpen IT vraagstukken

Functies van de Epson Stylus Pro 3880

Deze grootformaatprinter drukt prachtige duurzame foto’s in zowel kleur als zwart-wit. De Epson Stylus Pro 3880 is de ideale printer voor foto's, fine art, verkooppuntafdrukken en proefdrukken. Omdat de afdrukken zo consistent zijn kun je de proefdrukken snel en met zekerheid goedkeuren.

Download de brochure
Epson Stylus Pro 3880

De Epson Stylus Pro 3880

Ben je op zoek naar een compacte grootformaatprinter? De Epson Stylus Pro 3880 is zo compact dat hij eenvoudig op je bureaublad past. Deze professionele A2+ grootformaatprinter heeft een breed kleurenspectrum, ondersteunt vele papiersoorten en heeft een hoge productiviteit. De UltraChrome K3-inkt met Vivid Magenta zorgt voor een geweldige kleurenstabiliteit en lichtechtheid. Met zijn compacte footprint is de Epson Stylus Pro 3880 de perfecte oplossing voor verkooppunttoepassingen, je kunt hem eenvoudig in je winkel of kantoor plaatsen.

Levendige kleuren

De Epson Stylus Pro 3880 print met Epson UltraChrome K3-inkt met Vivid Magenta. De 9 pigmentinkten zorgen voor een heel breed kleurenspectrum met levendige blauwe en paarse tinten en uitzonderlijke lichtechtheid.

Drie inktniveaus

De Stylus Pro 3880 produceert ook schitterende zwartwitafbeeldingen. De drie niveaus van zwarte inkt zorgen voor perfect gebalanceerde gradaties van grijswaarden en vloeiende gradaties in tinten. Om het perfecte resultaat te creëren kun je automatisch wisselen tussen fotozwart en matzwart. De inkten zijn geoptimaliseerd voor matte en glanzende papiersoorten.

Drie papiertrajecten

De Stylus Pro 3880 ondersteunt verschillende papiersoorten voor foto's, fine art en drukproeven. De machine kent drie papiertrajecten voor losse vellen die papiersoorten en posterborden kunnen verwerken met een dikte van maximaal 1,5 millimeter.

Randloze foto’s

Met de Epson Stylus Pro 3880 kun je randloze foto’s van 10 tot 43 centimeter breed produceren. De lengte kun je zelf definiëren, tot 95 centimeter.

Hoge productiviteit

De grote afzonderlijke inktpatronen van 80 milliliter zorgen voor een hoge productiviteit.

Nauwkeurigheid

De machine is zo nauwkeurig dat elke nieuwe afdruk precies overeenkomt met de eerste, zelfs als je die afdruk maanden later maakt.

Specificaties van de Epson Stylus Pro 3880

Afmetingen

684‎ x 376 x 257 mm (breedte x diepte x hoogte)

Gewicht

19 kilogram

Inkttechnologie

Ultrachrome® K3 Vivid Magenta

Kleuren

Lichtzwart, Lichtgrijs, Fotozwart, Matzwart, Cyaan, Lichtcyaan, Geel, Levendig magenta, Levendig lichtmagenta

Passende papierdikte

1,5 mm

Passend papiergewicht

1.000 g/m²

De Epson Stylus Pro 9700 Spectro Proofer UV heeft diverse specificaties.

Meer weten? Vraag een offerte aan voor de exacte specificaties per variant.

Vraag offerte aan
Epson Stylus Pro 3880 Grootformaat printer