Functies van de Epson Stylus Pro 11880 

Met de Epson Stylus Pro 11880 kun je op groot formaat printen met een bijzonder fijne kleurschakering. Deze grootformaat printer is ideaal voor proofing, foto’s en litho's tot 64 inch (162,6 cm). De printer creëert het beste van twee werelden door zowel in kleur als zwart-wit perfecte afdrukken te maken.

Download de brochure
Epson Stylus Pro 11880 Grootformaat printer

De Epson Stylus Pro 11880  

Ben je op zoek naar een snelle, betrouwbare en gebruiksvriendelijke grootformaat printer? De Epson Stylus Pro 1188 voldoet aan de nieuwste maatstaven voor het afdrukken op groot formaat. Epson’s eerste daadwerkelijke grootformaatprinter drukt af in de meest fantastische kleuren, helderheid en consistentie dankzij de Epson Micro Piezo TFP printkop en de Epson UltraChrome K3-inkten met Vivid magenta-technologie. Dat maakt de Epson Stylus Pro de ideale printer voor proofing van bijvoorbeeld kunstreproducties of reclamemateriaal, of dat nu in zwart-wit is of in kleur.

Intense kleuren

De Epson Micro Piezo™ TFP printkop combineert hoge snelheden met extreme duurzaamheid en biedt geweldige kwaliteit en controle. De printkop is geoptimaliseerd voor gebruik met de Epson UltraChrome K3-inkt. Dat zorgt voor afdrukken met gestoken scherpte, vrijwel zonder nevel of overloop. De kleuren zijn glanzend, duurzaam en uniform en hebben een uitzonderlijke lichtechtheid.

Hoge fotokwaliteit

De Epson Stylus Pro 11880 maakt gebruik van verbeterde fotobewerkingstechnologie. Super Halftone screening optimaliseert de kwaliteit van foto’s waar nodig.

Futuristisch inktsysteem

De Epson Stylus Pro biedt 8 kleuren inkt met 3 zwarte inkten. Je kunt automatisch wisselen tussen fotozwart en matzwart.

Veelzijdige mediakeuze

Je kunt bij deze grootformaat inktjetprinter kiezen uit een breed spectrum aan papiersoorten die eenvoudig te plaatsen zijn, zoals mat, glans en kunstdruk. Het papier is in te voren aan de rol of als losse vellen, met diktes tot 1,5 mm.

Hoge productiviteit

Dankzij de nauwkeurige kleurweergave, de soepele papierverwerking, de automatische spuitkopreiniging en de hoge capaciteitsinktpatronen is handmatig ingrijpen nauwelijks nodig bij het afdrukproces van de Epson Stylus Pro 11880. Het is een zeer productieve machine die onbemand nachtelijke runs kan draaien.

Energiezuinig

Met de Epson Stylus Pro bespaar je energie en milieu, het Energy Star keurmerk staat garant voor efficiënt stroomverbruik.

Specificaties van de Epson Stylus Pro 11880 

Kleuren

Levendig lichtmagenta, Levendig magenta, Geel, Lichtcyaan, Cyaan, Matzwart, Fotozwart, Lichtgrijs, Lichtzwart.

Papierdikte

0,08 mm - 1,5 mm.

Energieverbruik

100 Watt, 20 Watt (in stand-by modus), 1 Watt (uitschakelen).

Printresolutie

2.880 x 1.440 dpi.

Afmetingen

2.348‎ x 700 x 1.196 mm (breedte x diepte x hoogte).

De Epson Stylus Pro 11880 Grootformaat printer heeft diverse specificaties.

Meer weten? Vraag een offerte aan voor de exacte specificaties per variant.

Vraag offerte aan
Epson Stylus Pro 11880 Grootformaat printer