Printers Xtandit

Bedrijfsprinters

Welke machine past bij jou?

Xtandit biedt een ruimt assortiment aan bedrijfsprinters van de betrouwbare merken Xerox en HP. Heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Onze experts staan voor je klaar en kunnen je alles vertellen over de bedrijfsprinters in ons aanbod. 

Help mij kiezen

A4 kleur

A4 zwart/wit

A3 printers

Nieuw: Xerox VersaLink en AltaLink serie

Slecht werkende touchscreens, tijdvretende printopdrachten, risico’s op het gebied van dataveiligheid en inefficiënte printprocessen. Met de nieuwe generatie printers van Xerox, de VersaLink en de AltaLink serie, zijn deze irritaties voorgoed verleden tijd. Als ware werkplekassistenten zijn deze gloednieuwe, slimme apparaten er klaar voor om jouw werkleven eenvoudiger te maken.

Uitleg VersaLink & AltaLink
VersaLink C405 daar kun je op rekenen Xtandit

Meer dan gewone printers….

De machines uit de VersaLink serie zijn meer dan ‘gewone printers’. Ze zijn zo ontworpen dat ze als betrouwbare werkplekassistent functioneren. Nieuwe technologie zorgt ervoor dat Xerox VersaLink printers aan te passen zijn op de specifieke behoeften in jouw organisatie. Zo kun je de apparaten voorzien van apps en bieden de machines veel mogelijkheden voor mobiel en op afstand printen. Een VersaLink machine sluit altijd aan bij jouw organisatie.

Xerox VersaLink AltaLink

Waarom deze nieuwe generatie printers? Xerox legt uit….

Yves & Introduction
Xerox Altalink en Versalink

Xerox ConnectKey

Deze zakelijke printers en multifunctionele printers zijn standaard uitgerust met Xerox ConnectKey. Met Xerox ConnectKey kun je op een veilige manier processen vereenvoudigen, waar je ook bent. ConnectKey vormt de spil waardoor organisaties veiliger, sneller en slimmer kunnen werken.

Service, Smart en Security

De VersaLink en AltaLink printers zijn zo ontworpen dat ze het leven op kantoor makkelijker én leuker maken. De ontwikkeling van deze nieuwe revolutionaire printers berust op drie belangrijke pijlers: Service, Smart en Security.

Service

Met de eenvoudig instelbare apps worden werkzaamheden makkelijker en sneller uit te voeren. Daarnaast is er via het scherm een vlotte communicatie bij storingen en komt er binnen een mum van tijd een monteur indien nodig.

Smart

Slimme, verbonden printers zijn de printers van de toekomst. Het gaat niet langer alleen om het maken van prints, maar om werkprocessen beter en sneller in te richten.

Security

De ConnectKey technologie zorgt voor uitgebreide beveiliging van het systeem en kwetsbare punten. Daarnaast biedt het bescherming tegen ongeautoriseerde toegang en is vertrouwelijke informatie veilig door versleuteling en data-overschrijving. De apparaten zijn uitstekend beschermd tegen cybercriminaliteit. 

Xerox App Gallery

Installeer eenvoudig apps uit de Xerox App Gallery om nog slimmer en sneller te kunnen werken. Eén van de apps uit de Xerox App Gallery is de Easy Translator, die gescande documenten snel vertaalt in een groot aantal talen. Ook de Service en Support App kan je extra informatie geven over de status van bestelde verbruiksartikelen en storingen.

Helaas niet meer leverbaar

Ben je toevallig naar onderstaande machines op zoek? Deze kunnen wij helaas niet meer aanbieden. Check de pagina's als je benieuwd bent naar de opvolgers!

Help mij kiezen

De printer kiezen die precies bij jouw organisatie past, is nog niet zo eenvoudig. Het aanbod van machines is groot, en de onderlinge verschillen ook. Wij weten precies waar je op moet letten bij het kiezen van de juiste printer. We helpen je dan ook graag bij het vergelijken van de verschillende machines en het kiezen van de printer die het beste bij de behoefte van jouw organisatie past.

Help mij kiezen

Download de gratis checklist

Een gewaarschuwd mens telt voor twee! Maak een eerlijk vergelijk tussen offertes en contractvoorwaarden.

download de checklist
Checklist Zakelijke printer kopen zonder zorgen