Xerox AltaLink B8045/ B8055 multifunctionele printer

Een printer moet goed aansluiten bij de nieuwe (flexibele) manieren van werken. In de praktijk blijkt dat veel machines hier echter nog niet op berekend zijn. Daarom komt Xerox met twee nieuwe series: de AltaLink serie voor grotere werkgroepen en de VersaLink serie voor kleinere werkgroepen. De Xerox AltaLink B8000 serie is een multifunctionele zwart-wit printer die zo intelligent is dat het de manier van werken in de organisatie compleet kan veranderen. Het apparaat biedt een mobile-ready gebruikservaring, veel opties voor beveiliging, is toekomstbestendig en biedt mogelijkheden om met workflows te werken op basis van apps.

Brochure contactfomulier

Xerox AltaLink B8045/ B8055 multifunctionele printer

Nieuw in ons assortiment!

De Xerox AltaLink B8045 en B8055 worden de opvolgers van de Xerox A3 zwart-wit WorkCentres 5845 en 5855. Ben jij geïnteresseerd in deze revolutionaire AltaLink? Vraag direct een offerte aan.

OFFERTE AANVRAGEN

Functies van de Xerox AltaLink B8000 serie

Sterke beveiliging

Alle printers uit de Xerox AltaLink serie beschikken over verschillende geavanceerde beveiligingsfuncties. De machines zijn standaard voorzien van de beveiliging van McAfee. Hiermee worden proactief beveiligingsrisico’s opgespoord, zowel op printerpark-niveau als op apparaat-niveau. Met Secure Print kunnen opdrachten voorzien worden van een pincode. Zo ben je er zeker van dat vertrouwelijke documenten ook echt vertrouwelijk blijven.

Multitasken en samenwerking

De AltaLink B8000 serie is zo ontworpen, dat de machines uitermate geschikt zijn om meerdere taken tegelijk uit te voeren en samenwerking te bevorderen. Creëer gepersonaliseerde workflows, automatiseer complexe taken en print en scan direct naar en van de cloud.

Bespaar tijd

Door processen te vangen in een workflow en complexe taken te automatiseren, besparen organisaties veel tijd. De productiviteit wordt verhoogd en dagelijks terugkerende taken kosten minder tijd met de machines uit de Xerox AltaLink B8000 serie.

We wilden een pakket dat ons écht zou ontzorgen en heel veel werk uit handen zou kunnen nemen, dat hebben we zeker bereikt.

ALEX ELEVELD
TEAMLEIDER ICT - DIERENBESCHERMING

Touchscreen en personaliseren

De machine beschikt over een intuïtief 10,1-inch touchscreen in kleur, dat net zo eenvoudig werkt als een smartphone. Het scherm is zo ingericht, dat er minder handelingen nodig zijn, zelfs bij hele complexe opdrachten.  

Mobiel printen is de nieuwe norm

De tijd dat we alle printopdrachten vanaf onze desktop verstuurden is al lang voorbij. De Xerox AltaLink beschikt daarom vanzelfsprekend over een scala aan mogelijkheden voor mobiel printen: Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria, Xerox Print Service Plug-in for Android , Xerox Mobile Print Cloud, Xerox Mobile Print Solution, @PrintByXerox en WiFi Direct.

Touchscreen en personaliseren

Meer dan een standaard print..

Met de Xerox AltaLink B8045 en B8055 kun je meer dan een standaard A4 of A3 afdruk maken. Zo kun je met deze machine bijvoorbeeld ook boekjes printen op hoge snelheid en zijn er allerlei afwerkingsmogelijkheden.

Xerox App Gallery

Installeer eenvoudig apps uit de Xerox App Gallery om nog slimmer en sneller te kunnen werken. Eén van de apps uit de Xerox App Gallery is de Easy Translator Service app, die gescande documenten snel vertaalt in een groot aantal talen.

Bekijk Xerox Connectkey Apps
Xerox Gallery apps

De Xerox AltaLink serie

De machines uit de VersaLink serie zijn meer dan ‘gewone printers’. Ze zijn zo ontworpen dat ze als betrouwbare personal assistent functioneren. Nieuwe technologie zorgt ervoor dat Xerox AltaLink printers aan te passen zijn op de specifieke behoeften in jouw organisatie. Zo kun je de apparaten voorzien van apps en bieden de machines veel mogelijkheden voor mobiel en op afstand printen. AltaLink printers zijn speciaal ontworpen voor grotere werkgroepen of voor omgevingen waar veel geprint wordt. Zoek je juist een printer voor een kleinere werkgroep? Kijk dan eens bij de VersaLink machines. Ben je op zoek naar een multifunctionele kleurenprinter voor een kleine werkgroep? Kijk dan bijvoorbeeld eens bij de VersaLink C405. Of zoek je een multifunctional om zwart-wit mee te printen? Kijk dan eens bij de VersaLink B7000 serie.

Xerox ConnectKey

Deze zakelijke printer is standaard uitgerust met Xerox ConnectKey. Met Xerox ConnectKey kun je op een veilige manier processen vereenvoudigen, waar je ook bent. ConnectKey vormt de spil waardoor organisaties veiliger, sneller en slimmer kunnen werken.

 • Mobiel printen
 • Documenten direct naar de cloud scannen via het touchscreen
 • Ingebouwde McAfee beveiliging
 • Eenvoudig apps installeren op de printer
Lees meer over Xerox Connectkey

Specificaties van de Xerox AltaLink B8000 serie

Functionaliteit

Printen, kopiëren, scannen, e-mailen en faxen (optioneel)

Afdrukvolume

 • B4045: Tot 175.000 pagina’s per maand
 • B4055: Tot 200.000 pagina’s per maand

Printsnelheid

 • B4045: Tot 45 ppm
 • B4055: Tot 55 ppm

Snelheid eerste pagina

 • Printen: 4,9 seconden
 • Kopiëren: 3,7 seconden (7,4 seconden vanuit de Duplex Automatic Document Feeder)

Resolutie

 • Printen: Tot 1200 x 1200 dpi, 256 grijstinten
 • Kopiëren: tot 600 x 600 dpi

Standaard papiercapaciteit

4.400 vel

Maximale papiercapaciteit

7.950 vel

Mediaformaten

125 x 138 mm tot 297 x 432 mm

Standaard aansluitingen

Ethernet 10/100/1000 Base-T, High-speed USB 2.0 direct print, NFC Tap-to-Pair, Wifi Direct met Xerox draadloos USB adapter (optioneel)

Processor/ geheugen

 • Minimaal 250 GB HDD
 • 1.8 GHz Quad Core
 • 4 GB systeemgeheugen

Help mij kiezen

De printer kiezen die precies bij jouw organisatie past, is nog niet zo eenvoudig. Het aanbod van machines is groot, en de onderlinge verschillen ook. Wij weten precies waar je op moet letten bij het kiezen van de juiste printer. We helpen je dan ook graag bij het vergelijken van de verschillende machines en het kiezen van de printer die het beste bij de behoefte van jouw organisatie past.

Help mij kiezen
expert xms