De Xerox Phaser 6020 Kleurenprinter

Op zoek naar een compacte printer die afdrukken maakt van hoge kwaliteit? De Phaser 6020 is de kleinste kleurenprinter van Xerox. Ondanks zijn kleine formaat, kan deze printer tot wel 30.000 afdrukken met maand produceren.

Brochure contactformulier

De Xerox Phaser 6020 Kleurenprinter Xtandit

Offerte aanvragen

Heb je gevonden wat je zoekt? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

De Xerox Phaser 6020 Kleurenprinter

De Xerox Phaser 6020 Kleurenprinter is uitstekend geschikt als printer in kantooromgevingen waar de ruimte beperkt is of waar de afstand tot de dichtstbijzijnde multifunctional te groot is voor kleine printopdrachten. Ook is deze kleine machine een slimme oplossing voor bijvoorbeeld vergaderruimtes of het kantoor aan huis.

Functies van de Xerox Phaser 6600 Kleurenprinter

Robuuste duty cycle

De Phaser 6020 is compact, maar daarmee niet minder productief. Deze krachtige machine kan tot 30.000 afdrukken per maand produceren.

De juiste kleur

De Xerox Phaser 6020 print kleuren zoals ze bedoeld zijn dankzij Pantone® kleursimulaties en Xerox kleurcorrectietechnologie.

Levensechte beelden met Hi-Q-LED-printtechnologie

Deze printer maakt gebruik van Hi-Q-LED-printtechnologie. Dit is dezelfde technologie die gebruikt wordt in de high-end machines van Xerox, die veel gebruikt worden door grafisch ontwerpers.

Wifi-direct

Overal verbinding zonder kabels. Sluit de printer aan op het draadloze netwerk en print vanaf elke locatie. Met Wifi Direct kunnen mobiele telefoons, tablets en laptops rechtstreeks een beveiligde verbinding op de printer maken. Dit werkt ook als er geen bestaand draadloos netwerk aanwezig is.

Apple AirPrint

Print e-mails, foto’s en belangrijke documenten direct vanaf je Apple iPhone of iPad, zonder eerst drivers te installeren.

Mobiel printen

Naast Apple AirPrint ondersteunt de Phaser 6020 ook Mopria Print Service en Google Cloud Print.

Los van dat het hele leuke mensen zijn om mee samen te werken denken ze ook echt met ons mee.

RENATE KOERS
COMMUNICATIE ADVISEUR HELEN DOWLING INSTITUUT

Specificaties van de Xerox Phaser 6600 kleurenprinter

Printsnelheid

Kleur: tot 10 ppm

Zwartwit: tot 12 ppm

Duty Cycle

tot 30.000 afdrukken per maand

Maximale printresolutie

Tot 1200 x 2400 dpi verbeterde beeldkwaliteit

Functies

Printen

Eerste pagina

19 seconden (zwartwit en kleur)

Afmetingen

394 x 304 x 234 mm

Gewicht

10,9 kg

Processor

525 Mhz

Geheugen

128 MB

Help mij kiezen

De printer kiezen die precies bij jouw organisatie past, is nog niet zo eenvoudig. Het aanbod van machines is groot, en de onderlinge verschillen ook. Wij weten precies waar je op moet letten bij het kiezen van de juiste printer. We helpen je dan ook graag bij het vergelijken van de verschillende machines en het kiezen van de printer die het beste bij de behoefte van jouw organisatie past.

Help mij kiezen
Experts Xtandit