Functies van de HP PageWide Managed P55250dw

De HP P55250dw heeft veel te bieden: snelheid, hoge kwaliteit, lage storingsgevoeligheid, de juiste beveiliging en de nieuwste technologieën. In combinatie met de zeer lage Total Cost of Ownership (TCO) maakt dit de P55250dw tot een aantrekkelijke machine.

offerte aanvragen contactformulier

HP PageWide Managed P55250dw Kleurenprinter Xtandit

HP PageWide Managed P55250dw Kleurenprinter

Ongeduldig? Met de HP PageWide Managed P55250dw is de tijd van wachten op prints voorbij. De HP PageWide P55250dw is razendsnel, het apparaat is zelfs de snelste in zijn klasse met een capaciteit van maar liefst 75 pagina’s per minuut.

Gebruikers printen professionele kleuren op allerlei verschillende media tegen een goede prijs. Deze kleurenprinter is perfect geschikt voor print intensieve MKB-bedrijven die zich graag willen richten op hun kernactiviteiten en het beheer van de printomgeving uit handen willen geven.

Bekijk hier de brochure voor alle specificaties

 

PageWide technologie brengt zakelijk printen naar hoger niveau

Afdrukken in hoge kwaliteit duurde lang. Te lang, volgens HP. Het bedrijf besloot daarom op zoek te gaan naar een oplossing zodat bedrijven niet meer hoeven te kiezen tussen snelheid en kwaliteit. De technologie die HP ontwikkelde is de PageWide technologie. Deze printinnovatie werkt met de Scalable Printing Technology (SPT). Deze technologie omvat printkoptechnologie, geavanceerde inkt, materialen en het ontwerp van zeer precieze methoden van produceren. Het voordeel van de inzet van deze technologie is helder: grotere snelheden, hoge kwaliteit, vermindering van het energieverbruik en aanzienlijke kostenbesparingen. De HP P55250dw beschikt over deze technologie.

Bespaar energie

De P55250dw is zo ontworpen dat de machine het laagste energieverbruik heeft van alle machines in deze klasse. De HP PageWide Technologie zorgt er ook voor dat het apparaat minder energie verbruikt.

Eenvoudig en mobiel in gebruik

Bedien de multifunctionele kleurenprinter eenvoudig via het 4,3 inch touchscreen.  Print Microsoft Word documenten en Microsoft Powerpoint bestanden vanaf een USB-stick. Print direct vanaf mobiele apparaten met Wi-Fi Direct en NFC touch-to-print technologie, waarvoor geen netwerk nodig is.

Beveiliging en beheer

Wanneer de behoeften van je organisaties veranderen is er een breed portfolio met aanvullende oplossingen beschikbaar. Vertrouwelijke informatie wordt beschermd, onder andere door afdrukken vast te houden tot de juiste pincode is ingegeven.

Apple AirPrint

Print e-mails, foto’s en belangrijke documenten direct vanaf je Apple iPhone of iPad, zonder eerst drivers te installeren.

Mopria

Mopria certificatie vereenvoudigd mobiel printen vanaf tablets en smartphones naar allerlei verschillende printers. Dit geldt natuurlijk ook voor printopdrachten die naar de HP PageWide Managed P55250 kleurenprinters worden verstuurd.

Mobiel printen

Deze kleurenprinter biedt naast Apple Airprint en Mopria certificering allerlei andere opties om mobiel printen te vereenvoudigen. Opties voor mobiel printen met de HP P55250dw: HP ePrint, HP ePrint Mobile Apps, Google Cloud Print, HP ePrint Wireless Direct

Het product doet wat Xtandit belooft. Als er een keer iets is met een machine dan bel ik en dan is het binnen 24 uur gerepareerd. Ik wil ook niet twijfelen over de prijs-kwaliteitverhouding als ik iets koop of lease. Bij Xtandit is dat niet nodig.

ANDRIES RITSEMA
ACCOUNT COÖRDINATOR/FACILITAIR BEHEERDER - KIVI

Help mij kiezen

De printer kiezen die precies bij jouw organisatie past, is nog niet zo eenvoudig. Het aanbod van machines is groot, en de onderlinge verschillen ook. Wij weten precies waar je op moet letten bij het kiezen van de juiste printer. We helpen je dan ook graag bij het vergelijken van de verschillende machines en het kiezen van de printer die het beste bij de behoefte van jouw organisatie past.

Help mij kiezen
Xtandit expert panel