Niet meer leverbaar

Deze grootformaat printer is helaas niet meer leverbaar. Bekijk ons actuele assortiment of neem contact met ons op als je op zoek bent naar een alternatief. 

Bekijk ons actuele assortiment
Kennisbank actuele onderwerpen IT vraagstukken

Functies van de Epson Stylus Pro 7700

Deze grootformaat printer is gebruiksvriendelijk en productief. Taken die je vroeger uitbesteedde kunnen nu intern worden uitgevoerd en worden ook nog eens sneller en efficiënter voltooid. De Epson Stylus Pro 7700 grootformaat printer selecteert automatisch de beste inkt voor de gebruikte media zodat de kwaliteit altijd optimaal is, waar je ook op afdrukt. De inktset bevat fotozwarte en matzwarte inkten voor een maximaal resultaat. Strakke deadlines halen is geen probleem want je kunt ook ’s nachts betrouwbaar afdrukken.

Download de brochure
Epson Stylus Pro 7700 Xtandit

Epson Stylus Pro 7700 Grootformaat printer

Snel en efficiënt afdrukken doe je met de Epson Stylus Pro 7700. Deze grootformaat printer is ontworpen om afdrukken sneller te voltooien zonder verlies van afdrukkwaliteit. Hiermee druk je in een handomdraai verkooppuntmaterialen, CAD-tekeningen, GIS-kaarten en meer af in nauwkeurige, duurzame en levensechte kleuren. De toevoeging van Vivid Magenta aan de Epson UltraChrome inktset maakt die professionele afdrukken nog indrukwekkender. De flexibele 24-inch printer is ideaal voor voor bedrijven, verkooppunten en onderwijsinstellingen.

Geavanceerde printkop

De nieuwe Epson MicroPiezoTM TFP-printkop verbetert niet alleen de prestaties maar is ook heel duurzaam. Deze printkop zorgt voor uiterst precieze punten met vrijwel geen nevel of overloop. De printkop is geoptimaliseerd voor gebruik met de Epson UltraChrome-inkt met Vivid Magenta. Hij kan ook met de Epson Variable-sized Droplet Technology worden gebruikt, daarmee maak je inktdruppels van amper 3,5 picoliter voor perfecte overgangen en details.

Duidelijk LCD-kleurenpaneel

Het heldere LCD-kleurenscherm van 320 x 300 pixels heeft duidelijke knoppen en geeft je op een eenvoudige manier de controle over alle aspecten van de printer. Je kunt onder andere inktniveaus instellen, snel reinigen, papier snijden en taken annuleren.

Barcodes afdrukken

Het is mogelijk om barcodes af te drukken zodat je precies weet hoeveel papier de printer nog heeft. Zo hoef je nooit drukfouten op te lossen die zijn veroorzaakt door een gebrek aan papier op de rol.

Veelzijdige aansluitingsmogelijkheden

De Epson Stylus Pro 7700 kan eenvoudig worden geïnstalleerd  en via je kantoor of studio worden gedeeld. De grootformaat printer is geschikt voor 100Base TX/10Base T Ethernet-netwerken en heeft een USB 2.0-poort met geavanceerde compressie- en decompressietechnologieën, zodat je gegevens snel kunt verwerken.

Nieuwe printerdriver

Deze grootformaat printer heeft een nieuwe intuïtieve printerdriver. Die is eenvoudig in gebruik en geeft je de mogelijkheid om het uiterlijk en het informatieniveau eenvoudig aan te passen. Er is keuze uit verschillende afdruk- en media-instellingen. Voor functies zoals Firmware Updater en Custom Page Setup is er het hulpprogramma Epson LFP Remote Panel 2.

HDI-driver

De Epson Stylus Pro 9700 heeft drivers voor de ondersteuning van de HDI-illustraties (Heidi Device Interface) die door AutoCAD worden gebruikt. Dat betekent dat je kunt vertrouwen op hoge snelheid en precieze nauwkeurigheid.

Nieuw lay-outbeheer

De printer heeft een aantal lay-outopties die specifieke afdruktaken efficiënter maken. Het is bijvoorbeeld mogelijk om witruimtes te minimaliseren zodat je papierverspilling beperkt. Ook het passend maken aan de papierrol en vrije schikking behoren tot de mogelijkheden.

Met de Epson Stylus Pro 7700 maak je intern posters, cursusmaterialen, advertenties en nog veel meer

Piet Zwanenberg
Account Manager Xtandit

Specificaties van de Epson Stylus Pro 7700

Kleuren

Geel, Levendig magenta, Cyaan, Matzwart, Fotozwart

Passende papierdikte

0,08 mm - 1,5 mm

Energieverbruik

70 Watt, 16 Watt (spaarstand), 1 Watt (uitschakelen)

Afmetingen

1.356‎ x 667 x 1.209 mm (breedte x diepte x hoogte)

Gewicht

80 kg

Meer weten? Vraag een offerte aan voor de exacte specificaties.

Vraag offerte aan
Epson Stylus Pro 7700 Grootformaat printer Xtandit