Xerox VersaLink B600 printer

Voor een zwart-wit printer is de VersaLink B600 verreweg van de standaard. De printer is configureerbaar, verbonden en boordevol functionaliteit. Naast de printsnelheid van 55 pagina's per minuut, beschikt de machine diverse functionaliteiten, waardoor jij klaar bent voor de toekomst!

Brochure Offerte

versalink_b600_B610_B605_B615.png

De zwartwit printers en multifunctionele printers uit de B600 serie zijn speciaal ontworpen voor het kantoor van nu. Alle vereisten van deze tijd zijn verwerkt in de machine: cloudverbinding, geschikt voor mobiel gebruik, apps en mogelijkheden om te personaliseren. De Xerox VersaLink B600 en B610 zijn zwartwit printers en de B605 en B615 zijn ook geschikt om te scannen, faxen en kopiëren. Het zijn echte werkpaarden met een veel ruimte voor papierinvoer, tot meer dan 4000 vel.

Functies van de Xerox VersaLink B600/B605/B610/B615

Slimmer en efficiënter werken

De machines uit de B600 serie beschikken over allerlei innovatieve technologieën, waardoor het werk eenvoudiger wordt en sneller klaar is. De installatie is ‘IT-vrij’ en je kunt in no time aan de slag. Veelgebruikte instellingen kun je opslaan als pre-sets en met één druk op de knop weer tevoorschijn toveren als je ze nodig hebt.

Betrouwbaar

Ook is bij het ontwikkelen van de Xerox Versalinkserie extra aandacht geschonken aan de betrouwbaarheid. Het hardware ontwerp is nieuw en beschikt over minder bewegende delen.

Houd gegevens veilig

Alle printers uit de Xerox VersaLink serie beschikken over verschillende geavanceerde beveiligingsfuncties. Denk bijvoorbeeld aan beveiligd afdrukken, maar ook aan kaartverificatie voor toegangscontrole.

Net zo eenvoudig als een smartphone

Het installeren van de Xerox VersaLink B600/B605/B610/B615 kleurenprinter is een peulenschil, waar de IT-afdeling niet aan te pas hoeft te komen. De machine beschikt over een intuïtief 7-inch (B605 en B615) of een 5-inch (B600 en B610) touchscreen in kleur, dat net zo eenvoudig werkt als een smartphone. Door apps te installeren op de machine kun je de printer nog beter laten aansluiten op de behoeften van jouw organisatie. Natuurlijk zijn de belangrijkste apps al voor je geïnstalleerd.

Mobiel printen is de nieuwe norm

De tijd dat we alle printopdrachten vanaf onze desktop verstuurden is al lang voorbij. De Xerox VersaLink beschikt daarom vanzelfsprekend over een scala aan mogelijkheden voor mobiel printen: Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria, Xerox Print Service Plug-in for Android (optioneel: Xerox Mobile Print Cloud, Xerox Mobile Print Solution, Near Field Communication (NFC), Tap-to-Pair, @PrintByXerox en WiFi Direct).

De Xerox VersaLink serie

De machines uit de VersaLink serie zijn meer dan ‘gewone printers’. Ze zijn zo ontworpen dat ze als betrouwbare personal assistent functioneren. Nieuwe technologie zorgt ervoor dat Xerox VersaLink printers aan te passen zijn op de specifieke behoeften in jouw organisatie. Zo kun je de apparaten voorzien van apps en bieden de machines veel mogelijkheden voor mobiel en op afstand printen. Een VersaLink machine sluit altijd aan bij jouw organisatie.

Xerox ConnectKey

Deze zakelijke printer is standaard uitgerust met Xerox ConnectKey. Met Xerox ConnectKey kun je op een veilige manier processen vereenvoudigen, waar je ook bent. ConnectKey vormt de spil waardoor organisaties veiliger, sneller en slimmer kunnen werken.

LEES MEER OVER XEROX CONNECTKEY
ConnectKey uitleg video

De Xerox VersaLink serie

De machines uit de VersaLink serie zijn meer dan ‘gewone printers’. Ze zijn zo ontworpen dat ze als betrouwbare personal assistent functioneren. Nieuwe technologie zorgt ervoor dat Xerox VersaLink printers aan te passen zijn op de specifieke behoeften in jouw organisatie. Zo kun je de apparaten voorzien van apps en bieden de machines veel mogelijkheden voor mobiel en op afstand printen. Een VersaLink machine sluit altijd aan bij jouw organisatie. Zoek je een printer zoals deze maar wil je niet scannen, kopiëren en faxen? Dan is de Xerox VersaLink C600 wellicht geschikt voor jouw organisatie. Ben je op zoek naar een multifunctionele kleurenprinter, maar is snelheid minder belangrijk? Kies dan voor de Xerox VersaLink C505 of C605. Zoek je een zwartwit laserprinter? Kijk dan eens bij de B400.

Bekijk hier alle printers uit de Xerox VersaLink serie

Help mij kiezen

De printer kiezen die precies bij jouw organisatie past, is nog niet zo eenvoudig. Het aanbod van machines is groot, en de onderlinge verschillen ook. Wij weten precies waar je op moet letten bij het kiezen van de juiste printer. We helpen je dan ook graag bij het vergelijken van de verschillende machines en het kiezen van de printer die het beste bij de behoefte van jouw organisatie past.

Help mij kiezen
expert xms