Printer supplies voor repro's, grafimedia, uitgeverijen en marketingbureaus

Wat voor soort supplies zijn er?

Wij zijn een totaalleverancier. Dat betekent dat je bij ons terecht kunt voor alle randzaken binnen de kantooromgeving. Onze verbruiksmaterialen, zoals toners, fusers en inkten, zijn beschikbaar in vele merken voor alle soorten printers. Dat geldt ook voor onze doorvoermaterialen zoals papiersoorten, etiketten, tabbladen, labels en enveloppen.

Ook bieden we materialen en inkten voor wide format, de grote inkjetprinters waarmee je postermateriaal kunt creëren op A0, A1, A2 of grote foto’s op canvas. We hebben ook een assortiment van 30.000 kantoorartikelen, van pennen tot koffie en toiletpapier.

Hoe weet je welke supplies voor je machine geschikt zijn?

Er bestaan zo ontzettend veel supplies voor alle verschillende apparaten, dat het soms lastig kan zijn om door de bomen het bos te zien. Niet elke machine kan hetzelfde verwerken. Wij geven je graag advies op dit gebied. Met onze jarenlange ervaring weten we heel goed wat wel en niet kan. Bovendien voert Xerox officiële testen uit op dit gebied. Daardoor kunnen wij precies zien welke supplies officieel getest zijn op Xerox machines. Ook hebben wij onze eigen naslagwerken voor cartridges en toners.

techniek cartridge supplies voor repro grafimedia uitgeverijen marketingbureaus

Hoe snel kunnen wij leveren?

Als marketingbureau of drukkerij bestel je op vraag van de klant, veel dingen moeten dus binnen één of twee dagen geleverd worden. Wij hechten daarom grote waarde aan een snelle levering. Om daar aan te kunnen voldoen, werken we met meerdere partijen. Als partij A geen voorraad heeft, schakelen we na overleg met de klant over naar partij B. Voor office klanten is dat anders, die werken met een voorraad. In dat geval dragen wij zorg voor een goed verloop van het voorraadbeheer.

Wat voor soort supplies gebruiken marketingcommunicatiebureau's?

Als marketingcommunicatiebureau ben je innovatief bezig, daar speelt Xtandit op in. We hebben een aantal kant-en-klare producten ontwikkeld die je in eigen huis kunt creëren zoals wijndozen, deurhangers, documentfolders en gepatenteerde card solutions voor één-op-één publishingprogramma's. Zo hebben wij een pasje van polyester dat zeer geschikt is voor doelgerichte marketingcampagnes, waaronder klantspecifieke voorbedrukking en digitale variabele afbeeldingen, graphics en tekst

supplies marketing

Wat voor soort supplies gebruiken drukkerijen?

Als drukkerij heb je te maken met grote aantallen en korte doorlooptijden. Er wordt steeds minder gedrukt, steeds meer geprint en de producten die worden geprint, worden steeds duurzamer. Er komen steeds meer varianten van papiersoorten en we hebben een groot assortiment met duurzame labels. Het is nu bijvoorbeeld mogelijk om op duurzame materialen als polyester en vinyl te printen.

Stel dat je een handleiding gaat printen voor een garage. Daar wordt gewerkt met vet en olie dus als je zo’n handleiding op papier drukt dan is hij na een week al aan vervanging toe. Wij bieden 100% polyester dat xerografisch geschikt is, je kunt er dus gewoon op printen. Als het vuil wordt kun je het met water en schoonmaakmiddel reinigen. De aanschafwaarde ligt wat hoger, maar het gaat dan ook veel langer mee.

Zijn wij de goedkoopste?

Voor de kwaliteit die wij leveren, bieden we de beste prijs. Er wordt veel tijd en techniek in onze materialen gestopt, dat maakt ons papier bijvoorbeeld het beste van het beste.

Welke bijzondere media worden vaak vergeten?

Duurzame producten

Producten in onze industrie worden steeds duurzamer. Het is nu bijvoorbeeld mogelijk om op materialen als polyester en vinyl te printen. Stel dat je een handleiding gaat printen voor een garage. Daar wordt gewerkt met vet en olie dus als je zo’n handleiding op papier drukt dan is hij na een week al aan vervanging toe. Wij bieden 100% polyester dat xerografisch geschikt is, je kunt er dus gewoon op printen. Als het vuil wordt, kun je het met water en schoonmaakmiddel reinigen. De aanschafwaarde ligt wat hoger, maar het gaat dan ook veel langer mee. Die duurzaamheidstrend zie je ook in andere takken van producten terugkomen. Er komen steeds meer varianten van papiersoorten en we hebben een groot assortiment met duurzame labels.

Chemische labels

Wij kunnen speciale labels printen die te gebruiken zijn op verpakkingen in de chemische industrie. Vanaf 2015 is er namelijk een nieuwe wet van toepassing die voorschrijft dat chemicaliën als verf en terpentine bij vervoer van speciale labels moeten worden voorzien. Die labels kunnen wij printen.

duralabel - supplies repro grafimedia uitgeverijen marketingbureaus

Kun je supplies gemakkelijk retourneren of ruilen?

Ja, dat kan, daarvoor hebben we een speciaal support team. Elke situatie is namelijk uniek. Bij ons ben je geen nummer, we gaan een gesprek met je aan om dit soort dingen te regelen. Daardoor is er ook minder kans dat je een verkeerd product bestelt. Als je een bestelling bij ons doet en wij zien dat dat product niet geschikt is voor een machine die jij in huis hebt, dan bespreken we dat met je.

Fouten voorkomen met Managed Supplies Services (MSS)

Toners en papier bestellen kan een tijdrovende klus zijn. Vaak groeit het aantal printers binnen een organisaties uit tot een haast willekeurige verzameling machines. Het bestel- en voorraadproces wordt daardoor onoverzichtelijk, het kost geld en te veel tijd. Met Managed Supplies Services (MSS) nemen wij het bestel- en voorraadproces voor je uit handen. Wij zorgen ervoor dat de voorraad altijd precies goed is, en kijken ook waar in jouw bedrijf kansen liggen om het printerpark te optimaliseren.

Lees meer over MSS
managed supplies services

Waarin onderscheidt de divisie supplies zich binnen Xtandit?

Wij zijn de adviserende afdeling op het gebied van doorvoermaterialen. Wij werken veel samen met de afdeling equipment, de afdeling die verantwoordelijk is voor de contracten en het leveren van de machines. Als de afdeling equipment de machine levert, maakt iemand van de afdeling supplies een afspraak met je om te bespreken wat er allemaal mogelijk is op die machine en wat we nog meer te bieden hebben.

Maatwerk bieden aan klanten

We hebben bijvoorbeeld een speciale textielsticker voor een klant gecreëerd. Er zijn veel textielstickers in de markt, maar die zijn niet altijd bruikbaar. Op een broek of T-shirt werken ze prima, maar als je een feest hebt waarin de dames in dure avondjurken lopen, kan een textielsticker schade aanbrengen. Veel bedrijven weten dat niet. Een klant van ons liep tegen dat probleem aan en kreeg een grote schadeclaim voor zijn kiezen. Wij hebben voor die klant een speciale textielsticker ontwikkelt die heel goed printbaar is maar absoluut geen lijmresten of beschadigingen achterlaat op dure textielsoorten. Op die manier werken wij: we kijken wat het probleem is, zoeken daar een oplossing voor en zo creëren we een nieuw product.

Leveren jullie alleen Xerox materialen?

Nee, wij bieden ook andere producten. Xerox biedt zeer goede oplossingen waar ze veel tijd, geld en techniek in steken. Maar als een ander merk betere kwaliteit biedt tegen betere kosten, dan zijn we daar heel flexibel in, daar licht onze kracht. Bovendien ontwikkelt Xerox in bepaalde segmenten weinig, zoals gekleurd papier. Dan gaan we op zoek naar een alternatief.

Wat maakt Xtandit Supplies uniek?

De combinatie van Xerox apparatuur, de hoogste kwaliteit doorvoermaterialen en het advies van een expert, die vind je nergens anders. Wij hebben een eigen demo omgeving. Als je hier op locatie komt zie je onze beste printers en word je in je aankoop begeleid door ervaren consultants in apparatuur en supplies. Deze drie personen vormen de ultieme combinatie om de hoogste kwaliteit van jouw aankoop te waarborgen. Die begeleiding is uniek, dat vind je nergens anders.

Op welke manier kan de gebruiker/klant aan informatie komen?

Het liefst maken we een afspraak met je, zodat we op locatie ons portfolio met printmedia kunnen laten zien. Ook zijn wij aanwezig op social media, op Twitter lichten we geregeld een product uit waarvan wij denken dat het interessant zou kunnen zijn.

Maak een afspraak
supplies voor repro, grafimedia, uitgeverijen en marketingbureaus