kennissessies

Grafische kennissessies

Grafische kennissessies

Donderdag 31 oktober 2019

De grafische markt is sterk in ontwikkeling. Over 5 jaar ziet de grafische wereld er waarschijnlijk een tikkeltje anders uit, dan de huidige markt. Weten hoe jouw onderneming er in 2025 uitziet en jij zorgt dat je hier nog steeds deel van uitmaakt?

Laat tijdens de ochtend- of middagsessie inspireren door onze grafische experts. En maak je kennis met deze opvolger van de Xerox C60/70, namelijk de PrimeLink C9060/70. In combinatie met Bianco Digitale ben je in staat om waanzinnige resultaten naar voren te toveren.

Kom naar onze interactieve sessie!

Toob begon in 1994 op zijn éénmanszaak thuis op zolder met de eerste Xerox kleurenlaserprinter A3 voor fl. 11.000,=

Hands-on demo

Ontmoet de PrimeLink C9070/65 en de Bianco Digitale

Hands-on demo met: Frank Zandee

Ervaar het hogere niveau van kwaliteit en afwerking. Het is de opvolger van de Xerox C60/C70 boordevol nieuwe ontwikkelingen. Zo geniet je van verschillende afwerkingsopties en zet je met efficiëntiebevorderende workflows jouw taken in beweging. Kortom: met minder verspilde tijd en mogelijke materialen. We introduceren je met veel genoegen aan deze innovatieve alleskunner! 

 

Middagsessie met Toob

Toekomst grafische ondernemers

Gastspreker: Toob Alers - voorzitter vkgo 

Vanaf 14:00 uur is Toob Alers bij ons te gast. Als voorzitter van het vkgo weet hij je als geen ander te vertellen waar de uitdagingen en kansen liggen in de grafische industrie. Hoe schitteren jouw opdrachten over 5 jaar nog steeds over de toonbank? Leer deze sessie hoe je inspeelt op de 'nieuwe' consument. Na zijn inspirerende woorden, krijg je uiteraard ook de hands-on demo uit de ochtendsessie.

Andre van Zweden
Business Manager Production
06-43362220
Andre van Zweden Xtandit