grafimedia assortiment afwerking

Afwerking drukwerk

Voor grafimedia bedrijven is het niet alleen belangrijk om de juiste pers te kiezen, maar ook om over de best passende afwerkingsopties te beschikken. Met de juiste afwerkingsoplossingen verbeter je de workflow, kun je meer opdrachten verwerken en vergroot je het rendement op je investering.

Xtandit werkt samen met verschillende leveranciers van afwerkingsopties. Zo weet je zeker dat de oplossing die je kiest past bij jouw machine en bij de situatie in jouw organisatie.

Neem contact op

Wat zijn afwerkingsopties?

Afwerkingsopties zijn oplossingen waardoor je meer uit het drukwerk kunt halen. Denk bijvoorbeeld aan het stapelen van grote oplages, nieten, invoegen of boekjes maken.

Veelgebruikte Xerox afwerkingsopties

Professioneel perforeren

Met GBC Advanced Punch maak je eenvoudig in eigen huis professionele documenten. Je kunt kiezen uit verschillende stansblokken voor diverse bindstijlen. Zo maak je zonder handmatig perforeren een professioneel document, tegen lagere kosten en met meer snelheid.

Deze optie is geschikt voor de Xerox Colour 800i en 1000i persen, de Xerox Versant 80 pers en de Xerox Versant 2100 pers.

Hoe werkt GBC Advanced Punch pro?

Bekijk de video
GBC Advanced Punch Pro video

Inbinden

De GBC eBinder II en de Xerox Perfect Binder kun je eenvoudig op professionele wijze documenten inbinden. Zo maakt de GBC eBinder II geheel automatisch inline vlakliggende boeken van hoge kwaliteit. De Xerox Perfect Binder maakt inline productie van garenloos gebrocheerde boeken en katernen mogelijk en kan snijden en schoonsnijden zodat u professioneel afgewerkte boeken kunt leveren. Deze optie is geschikt voor traditionele boekproducties met voorbedrukte zware omslagen.

Deze opties zijn inline te gebruiken met de Xerox Colour 800i en 1000i persen. Offline en handmatig zijn deze opties te gebruiken voor andere boekblokken en omslagen.

Xerox vertelt over dePerfect Binder

Bekijk de video
xerox color 800-1000 press perfect binder

Eenvoudig boekjes maken

Er is een scala van opties mogelijk voor het maken van boekjes. Plockmatic Pro 50/35 Booklet Maker is er een van. Dit is een modulaire oplossing die bestaat uit een katernmodule, een schoonsnijder, een SquareFold module en een omslaginvoermodule. Deze oplossing heeft het voordeel dat de optionele SquareFold module zorgt voor een vierkante rug, wat een professionele uitstraling geeft. De optie is ontworpen ter ondersteuning van productie-oplagen. Ook het produceren van grote aantallen verschillende boekjes is geen enkel probleem. Deze oplossing is ook offline te gebruiken.

Hoe werkt de Plockmatic Pro 50/35 Booklet Maker?

Bekijk de video
plockmatic pro 50-35 booklet maker

Innoveren met afwerking

Afwerking automatiseren kon vroeger lang niet altijd. Het personeel moest over veel kennis beschikken en ook stelde automatiseren nogal wat eisen aan de apparatuur. De laatste tijd zijn er door innovaties steeds meer goede, laagdrempelige automatiseringsoplossingen op de markt gekomen. Door het automatiseren van de programmering van de afwerkingsmodule wordt de kans op fouten kleiner en gaat de productiviteit omhoog.

Brochure Xerox afwerkingsmogelijkheden downloaden

Help mij kiezen

De afwerkingsopties kiezen die precies bij jouw machine én organisatie passen, is nog niet zo eenvoudig. Het aanbod van opties is groot, en de onderlinge verschillen ook. Wij weten precies waar je op moet letten. We helpen je dan ook graag bij het vergelijken van de verschillende mogelijkheden en het kiezen van de opties die het beste bij de behoeften van jouw organisatie passen.

Neem contact op
expert grafisch 1