De wereld van de grafimedia verandert. Wij zien nieuwe kansen. In technologie, training, de juiste supplies, de juiste hardware en software, en een partner die helpt om jouw organisatie nog beter te maken. Xtandit weet wat er speelt in de markt. Met onze kennis en ervaring helpen wij organisaties om de kansen te grijpen die deze tijd biedt, zodat je de concurrentie een stap vooruit blijft.

Kennisbank voor grafimedia

Als business partner willen wij jou helpen het beste uit je onderneming te halen en dat begint bij het opdoen van kennis. In onze kennisbank hebben we daarom interessante blogs, rapporten en achtergrondinformatie gebundeld over de grafische markt.  Thema's die je hier terugvindt zijn variabele data printen, digitale persen, business development, colormanagement en workflow automatisering. 

Direct naar de kennisbank

Wie zijn wij?

Altijd voorop…. trends en ontwikkelingen

Oplages worden kleiner, klanten willen 24/7 terecht kunnen bij jouw organisatie met hun opdrachten en vragen, de concurrentie groeit. Lastig, volgens sommige bedrijven in de grafimedia. Maar wij zien kansen. We zien een groeiende vraag naar variabele data printing, klanten die op zoek zijn naar drukwerk van hoge kwaliteit, bijzondere materialen en excellente dienstverlening.

Onze diensten en producten helpen jouw organisatie om de kansen aan te grijpen. Xtandit begeleidt organisaties in het hele proces: van business development tot de beste machines, van software om processen te vereenvoudigen tot een schat aan kennis en ervaring.

Betrokken en betrouwbaar

Wij geloven dat vertrouwen de basis is voor een langdurige zakelijke relatie. Als wij de kans krijgen om onszelf te bewijzen, dan is de kans groot dat daar een gezonde langdurige relatie uit voortkomt.

Als de klant groeit, dan groeien wij mee. Wij zetten nooit zomaar een printer neer. Wij leveren een breed assortiment aan machines. Onze klanten kunnen erop rekenen dat ze de machine krijgen die het best bij ze past en helemaal op zijn plaats is.

Sterk staaltje schakelen

Een van onze klanten kreeg plotseling een grote order die hij eigenlijk binnen een week of anderhalf moest opleveren. Dat kon hij onmogelijk met zijn bestaande productiecapaciteit aan. Dat is opgelost door tijdelijk extra machines bij die klant te plaatsen. We hebben voor dit soort verzoeken diverse machines op voorraad. Na het afronden van de productie hebben we de machines weer opgehaald.

Ook jou bieden we graag de helpende hand.

Xerox Partner of the Year 2019

Xtandit is één van de twee door Xerox gecertificeerde bedrijven in Nederland die machines mogen vervoeren. Hiervoor bezitten wij een speciaal certificaat. Ook de leden van ons grafisch team moeten ieder jaar hun certificering hernieuwen bij Xerox. Daarvoor moeten zij zich regelmatig bijscholen, zodat ze op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Voor onze inspanningen zijn we beloond met de Production Partner of the Year Award.

Lees meer over onze samenwerking en awards

Over Xtandit

Xtandit is de grootste onafhankelijke Xerox partner in Europa. In ruim 30 jaar heeft Xtandit zich ontwikkeld van leverancier van kopieermachines tot business partner. Wij zijn gespecialiseerd in het optimaliseren van documentprocessen en het beheren van een breed scala aan printomgevingen.

Vooraanstaande organisaties als Xerox, de Managed Print Services Association, Channelweb, CompTIA en Photizo Group hebben ons bekroond met onderscheidingen op het gebied van Managed Print Services en het optimaliseren van documentprocessen. Met als grafische kers op de taart de award voor Xerox Production Partner of the Year in 2016.

Het hoofdkantoor van Xtandit is gevestigd in Woerden. Daarnaast hebben wij een vestiging in Amsterdam.

Contact

Wij komen graag met je in contact op de manier die jij prettig vindt. Bel ons, stuur ons een e-mail of laat je gegevens achter zodat wij je terug kunnen bellen.

Bel ons
Xtandit grafische experts