Check de veiligheid van data en documenten

Veilig omgaan met digitale data

Aanvallen van cybercriminelen vormen een steeds groter risico voor organisaties. Toch merken we in de praktijk dat er in de meeste bedrijven nog steeds niet of slecht beveiligde informatiestromen zijn. Daarom heeft Xtandit een partnership gesloten met HP. Als Gold Partner van deze autoriteit op security gebied, zorgen wij ervoor dat ook de printers in de organisatie uitstekend beschermd zijn.

60% van de bedrijven heeft te maken gehad met een data-inbreuk waarbij printers betrokken waren.

Ponemon Institute, Oktober 2015
Insecurity of Network-Connected Printers

Voorkom datalekken

Dataveiligheid staat hoog op de agenda bij organisaties, en dat is niet voor niets. Niemand wil dat vertrouwelijke bedrijfsinformatie op straat komt te liggen of in criminele handen valt. Om niet te spreken van de torenhoge boetes en reputatieschade.  

De meeste IT-afdelingen hebben daarom strenge beveiligingsmaatregelen getroffen voor individuele computers en het bedrijfsnetwerk. Wat veel organisaties echter over het hoofd zien, zijn de dataveiligheidsrisico’s die het gebruik van printers met zich meebrengt. Cybercriminelen vinden - zeker nu printers steeds geavanceerder worden - steeds meer manieren om het apparaat en zelfs het hele netwerk aan te vallen.

Om erachter te komen hoe jouw organisatie ervoor staat en te weten wat je te doen staat, hebben wij een handige gratis checklist ontwikkeld.

Met de checklist…

  • Breng je de risico’s in kaart
  • Leer je hoe je makkelijk risico’s terug kunt dringen
  • Ontdek je wat de gevolgen kunnen zijn van een datalek
VRAAG DE PRINTER SECURITY CHECKLIST AAN
databeveiliging voor printers

Xtandit en HP

Xtandit en HP blinken samen uit op het gebied van documentmanagement en het ontzorgen van jou als klant. Xtandit gebruikt als HP Gold partner de kracht van HP optimaal om jou te kunnen voorzien van een veilige digitale omgeving, waarbij content centraal staat en beschikbaar is op willekeurige apparaten en tijdstippen. Hierbij zijn beheersbaarheid, betrouwbaarheid en veiligheid de belangrijkste drijfveren, naast de zorg voor het milieu.

Lees meer over de samenwerking tussen HP en Xtandit