software mobile integraties Xtandit

Document Management Systeem

Documenten overal digitaal beschikbaar maken

Eén platform voor het beheer van documenten. Medewerkers hebben altijd toegang tot de gegevens die zij nodig hebben, ongeacht de plaats waar zij zijn of het tijdstip waarop ze over deze informatie willen beschikken.

Via het centrale systeem hebben medewerkers altijd en overal toegang tot de informatie die ze nodig hebben. Een plek waarin gegevens veilig worden opgeslagen, beschermd en vernietigd.

Belangrijkste functionaliteiten van een sterk DMS

Beheer jouw informatie veilig

Een DMS beheert informatie efficiënt en veilig, vanaf het vastleggen tot de vernietiging van informatie.

Scannen en documenten vastleggen

Werk met bijna elke scanner, van all-in-one printers die één pagina scannen tot systemen die duizenden pagina’s per uur kunnen scannen.

Documenten beheren

Zodra documenten en informatie zijn vastgelegd, kun je efficiënt met deze elektronische content werken met robuuste documentbeheerfuncties, zoals revisie- en versiecontrole, handtekeningen en geavanceerd zoeken.

Recordbeheer

Beheer de bewaring van alle gekoppelde bedrijfsrecords, minimaliseer risico's en wordt ondersteund met nalevingstaken.

De valuilen van een mappenstructuur

In de wildgroei aan data en documenten wordt de ouderwetse mappenstructuur steeds lastiger te beheren. Zoekgeraakte documenten, geen laatste versie beschikbaar of per ongeluk op de verkeerde locatie opgeslagen... Het zijn vaak herkenbare situaties. 

Lees blog

Enterprise Information Management

We staan nog maar aan de start van een nieuw data tijdperk. Zodra we de wildgroei aan documenten en applicaties hebben gestroomlijnd, zal er ruimte komen voor het overzicht aan data. Een wereld waarin informatie vanuit diverse bronnen wordt gehaald en documenten plaats zullen maken voor data. Door het toepassen van enterprise information management (EIM), kun je het overzicht bewaren. Informatie wordt opgeschoond en gestructureerd.Data warehouse, business intelligence (BI) en andere informatiesystemen stemmen we af op onze bedrijfsdoelstellingen. Dit betekent enerzijds dat bedrijfsprocessen worden gestroomlijnd en anderzijds dat veranderingen gemanaged worden om gegrondere beslissingen te nemen. Een duurzame toekomst met kostreductie wordt gerealiseerd.

Thema's binnen Document Management

Onze DMS oplossingen

Ook jouw processen automatiseren?

Ontdek robotics process automation. Optimaliseer reproduceerbare bedrijfsprocessen, automatiseer repetitieve taken en zorg ervoor dat documenten en significante uitzonderingen op het juiste tijdstip aan de juiste personen worden geleverd.

Ontdek proces automation
workflow