Win een reis naar de Xtandit cartridge-fabriek in Belgrado!

Cartridges van high-end fabrikanten zijn duur. En dat is nergens voor nodig, vinden we bij Xtandit. Daarom maakt Xtandit nu zelf cartridges, die exact dezelfde kwaliteit hebben als de cartridges van de bekende fabrikanten. Het voordeel? Je betaalt alleen nog voor de cartridge, en niet voor de dure merknaam.

Kom kijken in onze fabriek in Belgrado

Wil jij met eigen ogen zien hoe onze cartridges gemaakt worden? En wil je zelf ook wel eens even in een productielijn meedraaien om te ervaren hoe onze toners gemaakt worden? Schrijf je dan snel in en maak kans op een compleet verzorgde, driedaagse retourtrip voor twee personen naar onze cartridges-fabriek in Belgrado, Servië. De reis vindt plaats van 14 tot 16 februari 2018.

Wat ga je doen?

Je vliegt vanaf Schiphol naar Nikola Tesla Airport in Belgrado. Vanaf de luchthaven word je opgehaald en naar je comfortabele hotel in het centrum van Belgrado gebracht. De volgende dag is het tijd voor het bezoek aan de fabriek, waar je een uitgebreide rondleiding krijgt. Ook leer je meer over de producten die er worden gemaakt. Je sluit de dag af met een heerlijk diner, waarna je weer terug naar het hotel wordt gebracht.

Kans maken?

Zie jij deze reis wel zitten? Schrijf je dan nu snel in via het inschrijfformulier.

Het enige wat je hoeft te doen is je gegevens invullen en ons laten weten waarom juist jij graag deze reis zou willen maken. Overtuig ons, en wellicht tot binnenkort in Belgrado!

Inschrijfformulier