xtandit premium cartridge

Xtandit Premium eigen label cartridge

We helpen je graag te besparen op je printkosten. Daarom presenteren wij met trots ons eigen label cartridges; cartridges van hoge kwaliteit, tegen lagere kosten dan vergelijkbare producten van high-end fabrikanten.

De Xtandit cartridges zijn geschikt voor vrijwel alle merkprinters en MFPs, zoals HP, Lexmark, Brother, Kyocera en Canon. Met onze cartridges ben je verzekerd van een schitterende afdrukkwaliteit.

5 redenen om te kiezen voor de Premium Cartridge

  1. Bespaar tot zo'n 25% t.o.v. de prijs voor printercartridges van originele fabrikanten.
  2. Geen hoge ontwikkelingskosten van de printer die terugverdiend moeten worden op deze cartridges. Dus gewoon de cartridge tegen de scherpste prijs. Tel uit je winst!
  3. Originele, hoogwaardige kwaliteit cartridges met een prachtige afdrukkwaliteit.
  4. Printen zonder risico: de multi-inzetbare Xtandit cartridges worden geleverd met een 100% levenslange garantie. Werkt het niet? Dan vervangen wij de cartridge kosteloos.
  5. Uw garantie op de printer blijft geldig bij gebruik van Xtandit cartridges.

Hoe kunt u het beste met onze tonercartridges omgaan?

TIP 1: Drums houden niet van licht.

Zorg er bij het vervangen van de cartridge voor dat deze niet te lang wordt blootgesteld aan daglicht. Cartridges zijn namelijk voorzien van een speciale lichtgevoelige laag en wanneer deze te lang aan daglicht worden blootgesteld, kan de toner minder goed worden aangetrokken. Effect? Een lagere afdrukkwaliteit…

tips tricks

TIP 2: Niet schudden, maar kantelen.

 

'Schudden voor gebruik’ geldt wel voor een pak yoghurt, maar niet voor een cartridge. Als de cartridge een tijdje niet gebruikt is of bijna leeg is, kun je hem voorzichtig heen en weer kantelen.

TIP 3: Gebruik het juiste papier voor mooie afdrukken.

Over het algemeen geldt hoe hoger de witheid van het papier, hoe beter de afdrukken worden. Voor inkjet printers werkt papier met Colorlok het beste en voor laserprinters copy of laserprint papier.

Stap over op Xtandit cartridges en bespaar direct

Met meer dan 27 jaar ervaring op printgebied heeft Xtandit veel kennis vergaard over inkt en toner. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe je flink kunt besparen.

Vraag een offerte aan voor de Xtandit Premium Cartridges

 

Xtandit introduceert huismerk Premium Cartridge