managed supplies services

Managed Supplies Services

Xtandit Managed Supplies Services (MSS) maakt deel uit van de met awards bekroonde Xtandit Managed Services. Met Managed Supplies Services nemen we jou het cartridge-beheer voor je desktop printers uit handen. En dat merkonafhankelijk. Het verbruik van cartridges wordt door ons op afstand gemonitord, zodat we precies op het juiste moment de benodigde cartridge naar de juiste locatie kunnen sturen. Uiteraard tegen scherpe tarieven op basis van afrekening per cartridge, een cartridge abonnement of voor een prijs per afdruk contract.

Eén single point of contact

Ook het beheer van problemen en storingen kun je aan ons uitbesteden, zodat jij je volledig kunt richten op je kerntaken. Voor papier en kantoorartikelen kun je bij ons jaarcontracten afsluiten. Dan heb je voor alle benodigde supplies één single point of contact.

xtandit managed supplies services

Met MSS verspil je geen tijd en geld meer aan supplies

Vaak groeit het aantal printers binnen een organisaties uit tot een haast willekeurige verzameling machines die veel tijd en geld kosten. Ze houden werknemers van hun eigenlijke werk door storingsmeldingen en door het bestellen van toners en papier. Met Managed Supplies Services (MSS) optimaliseren wij jouw bestel- en voorraadprocessen, zodat jij over de meest efficiënte en rendabele oplossing beschikt waar je geen omkijken meer naar hebt. Zo monitoren wij op afstand wat jij nodig heeft.

Als de inkt van een printer of de papiervoorraad bijna op is dan komen wij proactief in actie door de voorraad aan te vullen.

Elco Verkleij
Services Operations Manager Xtandit

Voor welk bedrijf of organisatie is Managed Supplies Services geschikt?

MSS is geschikt voor bedrijven en organisaties die:

 • willen besparen op de afdrukkosten
 • maandelijks één verzamelfactuur willen ontvangen
 • geen voorraadverspilling willen
 • budgetgericht werken
 • kantoren in het buitenland hebben en die alles rondom de printprocessen willen outsourcen aan één partner
 • op basis van een Service Level Agreement willen samenwerken
 • ICT afdelingen hebben die zich willen focussen op kerntaken

Codarts hogeschool aan het woord over Managed Services

Beluister hoe Amstelland Bibliotheken de printkosten terugdrong
codarts video printer onderhoud MPS

Proactief beheer

Een veel voorkomend en herkenbaar fenomeen bij een stilstaande printer is het misgrijpen in de voorraad printersupplies. De gevolgen hiervan beperken zich niet alleen tot frustratie, maar zeker ook tot verlies van productiviteit en, erger nog, het missen van een deadline. Met Managed Supplies Services houdt onze helpdesk jouw printerpark nauwlettend in de gaten en zullen zij, wanneer dit nodig is, de supplies proactief opsturen.

Hoe werkt Managed Supplies Services?

Als eerste installeren wij in je netwerk een softwaretool die alle gegevens van jouw netwerkprinters en multifunctionals verzamelt. Zo kunnen wij het gebruik en verbruik analyseren. Met deze informatie kunnen wij in overleg bepalen tot hoever onze service moet reiken. Wil je alleen de levering van de benodigde printersupplies of wil je dat wij ook je volledige supplies-behoefte beheren?

Aan jou de keuze

Managed Supplies Services beperkt zich niet alleen tot het proactief beheer van de toners, drums en cartridges. Door onze geavanceerde systemen kunnen wij je ook helpen met het oplossen van storingen, het op peil houden van de papiervoorraad en het blijvend adviseren om de kosten zoveel mogelijk te beperken. In overleg kunnen wij op deze manier een uitstekende maatoplossing bieden.

Cartridges van uitstekende kwaliteit

Managed Supplies Services is er voor vrijwel alle merken en type printers. Wij leveren voor deze printers niet alleen originele verbruiksmaterialen. Wij hebben uitstekende kostenbesparende alternatieven in de vorm van Xerox Replacement Cartridges, maar ook een huismerk waarmee je direct zo'n 25% kunt besparen.

Bekijk onze huismerk Premium Cartridges
xtandit cartidge sleeve 3d

15.000 kantoorartikelen via internet

Via onze webshop haal je met een paar klikken al je kantoorbenodigdheden in huis. Wij leveren alles wat je nodig hebt. Naast papier en printer-supplies vind je er bijvoorbeeld ook ordners, kasten, pennen en potloden, frisdrank en soep. Kortom, alles onder een dak zodat je niet te maken hebt met diverse leveranciers. Wij staan garant voor een snelle levering en een uitstekende, flexibele, service. Neem eens een kijkje op https://shop.docvisie.nl.

De tien voordelen van Xtandit Managed Supplies Services

 1. Alle print processen neemt Xtandit voor jou in beheer
 2. Assessment mogelijkheden & tools om inzicht te verkrijgen
 3. Merkonafhankelijk beheer en levering van cartridges
 4. Internationale Customer Service Desk (Europa, 17 talen)
 5. Rapportages op basis van je verbruik met aanbevelingen voor optimalisatie Keuze uit originele,
 6. Xerox replaceable of Xtandit huismerk cartridges
 7. Kick-back-bonus mogelijk op basis van jaarcontract kantoorartikelen
 8. Account Management via je Customer Relations Manager
 9. Proactief beheer op basis van een Service Level Agreement
 10. Service on-site en ondersteuning op afstand voor zowel hardware als software

Onze experts staan altijd voor je klaar

Wil je weten hoeveel jij kunt besparen met Xtandit Managed Supplies Services? Maak dan gebruik van onze assessment mogelijkheden.

Naar de verschillende tools
expert high end