waarom mps

Waarom MPS?

De belangrijkste reden is ontzorgen. Als klant hoef je niet meer om te kijken naar uw apparatuur. Je hoeft geen extra IT-er in dienst te nemen en je ontlast uw technische staf door voor de slimme Managed Print Services oplossing te kiezen.

Herken jij deze ergernissen?

Bekijk de video
XMS animatie video

Met Managed Services realiseer je een besparing in manuren die flink kan oplopen. Je krijgt grip en inzicht in al je printgerelateerde activiteiten. Rapportages leveren management informatie op waarmee je nog effectiever kunt gaan printen. Jouw Xtandit Managed Services Representative voert regelmatig evaluatie gesprekken met je waarna er aanvullingen of aanpassingen kunnen worden gedaan. Zo ben jeverzekerd van een printomgeving waarmee je met minimale zorgen een maximaal rendement haalt.

Wil je weten hoe jouw printerpark presteert in vergelijking tot 1032 andere bedrijven? Vraag dan kosteloos het Managed Print Services Benchmark Rapport aan.

Vergelijk hier je printkosten

Financiële transparantie

Met Managed Print Services kun je rekenen op lagere inkoopkosten.  Je heeft met Managed Print Services continu een vinger aan de pols wat betreft de printprocessen en kosten. Je hebt de juiste cijfers om mee te consolideren en beschikt over een transparant financieel plaatje. Managed Print Services biedt jou flexibiliteit en het geeft ruimte om je te laten meebewegen met jouw printbehoefte. De heldere procesbeschrijvingen zijn gekoppeld aan een Service Level Agreement die precies beschrijft wat je kunt verwachten.

Groener en voordeliger printen

Managed Print Services draagt ook bij aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Het implementeren van Managed Print Services zorgt voor een lager energieverbruik. Joow printers en multifunctionals werken efficiënter en produceren minder afval. Je reduceert de CO2 uitstoot verder door te werken met verantwoorde materialen. Daarbij worden er geen zware investeringen in infrastructuur en/of printers en multifunctionals gevraagd.  Onze Xtandit Managed Services Consultants vertellen je graag waar er voor je winst is te behalen.

Lees meer over Managed Print Services