Werkende werkplek - cloud partner, cloud oplossing

Cloud oplossing Werkende Werkplek

Dit is de ideale oplossing wanneer er minder geïnvesteerd kan worden in IT. Geen aanschafkosten en afschrijving van bijvoorbeeld nieuwe servers, back-up apparatuur, kostbare systemen, software en beheer. Xtandit biedt jou een flexibele geautomatiseerde werkplek, waar je IT-omgeving volledig draait op centrale servers in onze datacenters. Doordat het hart van je bedrijfsnetwerk, en je bedrijfstoepassingen via een beveiligde internetverbinding beschikbaar worden gesteld, kunnen je medewerkers te allen tijde plaats, tijd, en hardware onafhankelijk werken. Dit concept noemen wij de Werkende Werkplek.

De voordelen van de Werkende Werkplek

De Werkende Werkplek is onderdeel van ons Managed IT-Servives aanbod.Hiermee bieden wij je een geheel geautomatiseerde werkplek aan, die je flexibel kunt inzetten. De voordelen hiervan zijn:

Zekerheid 

Je medewerkers kunnen overal werken. Je bedrijfsgegevens zijn beschermd en continu beschikbaar op basis van de door ons geleverde support.

Betalen naar gebruik 

De vergoeding voor de Werkende Werkplek is gebaseerd op een vaste prijs per medewerker per maand.

Besparing

Het investeren in en het onderhouden van hard- en software wordt aanzienlijk vereenvoudigd, omdat de Werkende Werkplek de kosten bij jou op locatie reduceert.

Veiligheid

Naast het filteren van spamberichten worden ook programmatuur, documenten en e-mails continu gescand op virussen.

Flexibiliteit

Wij bieden je de mogelijkheid bestaande apparatuur, bijvoorbeeld servers of werkplekken, te hergebruiken. Daarnaast is het ook mogelijk (tijdelijk) extra werkplekken in te zetten of overbodige werkplekken in te leveren.

Met de Werkende Werkplek heb je geen forse investeringen meer, geen onnodige en dure migraties, een hoge kwaliteit en betrouwbaarheid, tegen een lagere prijs.

Roberto van den Heuvel
Manager Consultancy & Solutions, Xtandit

Milieubewust ondernemen

Door gebruik te maken van zeer geavanceerde energie en koeling technieken draait ons datacenter bijna 70 procent van de tijd klimaatneutraal.

Service

In de door ITIL ingerichte Service Desk staan wij dagelijks voor jou en je medewerkers klaar.

Kwaliteit

Gedurende de contractperiode kunnen wij je maandelijks een rapportage presenteren.

Mobiliteit

Medewerkers kunnen plaats, tijd en hardware onafhankelijk 24/7 gebruikmaken van de Werkende Werkplek.

Ontzorging

Wij kunnen je eigen bedrijfsapplicaties in de Werkende Werkplek integreren.

Vraag een adviesgesprek aan om de ROI in kaart te brengen

Wil je een goed kostenvergelijk tussen de aanschaf van een nieuw lokaal serverpark of overstappen naar de cloud met de Werkende Werkplek? Dan kun je bij ons een gratis adviesgesprek aanvragen. Wij brengen zowel de zichtbare als de verborgen kosten in beeld van beide oplossingen. Wist je bijvoorbeeld dat 91 procent van de kosten van het lokale serverpark 'onder water' liggen? Bij de cloud is dit zo'n 32 procent.

Vraag een adviesgesprek aan
kosten cloud computing adviesgesprek