Continuïteit en uitwijk service, back-up netwerk, back-up it omgeving

Continuïteit en Uitwijk Service

De afhankelijkheid van IT in het bedrijfsleven wordt steeds groter. Er zijn helaas genoeg voorbeelden te noemen van calamiteiten, die hele organisaties 'buiten werking' hebben gesteld. Ondanks dat de juiste voorzorgsmaatregelen worden getroffen tegen brand- en waterschade, wordt vaak het belangrijkste vergeten; het zeker stellen van bedrijf kritische data. De Xtandit continuïteit en uitwijk service biedt jou een functionele IT-infrastructuurlaag, die mede door de inzet van onze specialistische kennis en dienstverlening, snel wordt uitgebouwd tot een werkende uitwijk IT-omgeving voor jouw organisatie. Een en ander geheel conform de laatst vastgelegde actuele stand van zaken.

Wat bieden wij?

Een belangrijk tastbaar onderdeel van onze service is de hard- en software configuratie, die de functionele IT infrastructuurlaag vormt. Deze uitwijk configuratie is functioneel gelijkwaardig aan je huidige IT-infrastructuurlaag. Dit omvat serversystemen, netwerkfaciliteiten, desktopsystemen, datacommunicatie, en ondersteuning van diverse platformen, zoals Unix, Linux, AS 400, Windows, Novell, Citrix, VMWare, etc.

Binnen 48 uur je IT-omgeving weer beschikbaar

Binnen onze service worden de afspraken en procedures vastgelegd voor het binnen 48 uur beschikbaar stellen van een IT-omgeving, waaronder:

  • De specifieke configuratie, zodat in de vereiste functionaliteit kan worden voorzien (bijvoorbeeld file- print service, e-mail, internet, en de administratieve applicatie).
  • De te hanteren backup en restore methodiek inzake data en servers, zodat een volledige recovery efficiënt verloopt.
  • Een draaiboek waarin stapsgewijs de procedures en handelingen concreet zijn benoemd met vermelding van contactpersonen.
  • Concrete afspraken in de vorm van een SLA overeenkomst.
back-up netwerk, back-up it omgeving

Download de checklist Dataveiligheid en Calamiteiten

Kan jouw organisatie weer snel door na een calamiteit zoals brand of een stroomstoring? Download onze checklist en maak de balans op:

  • Hoe is de veiligheid van jouw bedrijfsdata geregeld?
  • Voldoet je polis bij een ernstige calamiteit?
  • Heb je een externe uitwijklocatie?
  • Heb je een uitwijkhandboek?

Download de checklist

Vragen of wil je meer weten?

Onze experts staan voor je klaar om je meer uitleg te geven over onze continuïteit en uitwijk service. 

Laat terugbelverzoek achter
Xtandit experts